fredag 12. september 2014

Spalteventil til vindu

Med en spalteventil montert på vinduskarmen kan du enkelt slippe inn frisk luft uten å måtte åpne vinduet. Dermed slipper du å få inn smuss, støy og trekk i . Spalteventiler brukes til ventilasjon gjennom vindu eller dør. Nobora spalteventil er en ventil for bruk i vinduer, oftest plassert i øverste faste karm.

Ventilen har til hensikt å stenge og åpne for tilluft, som pga. Lufteventiler sikrer deg et bedre inneklima og hjelper mot fuktproblemer i huset. Spalteventiler til montasje i vinduskarmens overdel. Håndtak med ekstra barnesikring som må betjenes ved åpning av vindu.


Pulverlakkert ventil kan leveres som tilvalg til de fleste NorDan produkter ved . Ved lukket vindu og åpen spalteventil vil normal aktivitet i boligen sørge for en. På forespørsel kan Frekhaug levere vinduer med ventil.

Ventilristen kommer i aluminium, plast eller messing. Innebygd i klimakontroll i dine nye vinduer! Spalteventil ventilasjon – ventiler for vinduer og dører. Risikogen med så godt isolerte elektriske vinduer som . Spar energi - Nå leveres H-vinduet med U-verdi som standard.


Med spalteventil har du selv muligheten til å slippe frisk luft inn, og vår spalteventil sikrer . De fleste av våre produkter kan leveres med - cm spalteventil i overkarm som tilvalg. H-vinduet toppsving, tre – FDV dokumentasjon. Jeg skjønner altså ikke hvordan jeg skal få åpnet ventilene på vinduene i leiligheten. Dug på ruden er et tegn på for høj luftfugtighed i rummet.


Der er brug for mere ventilation ved hjælp af en spalteventil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.