onsdag 10. september 2014

Lilla trillebår

En praktisk trillebår beregnet for hagebruk. Med kasse i polypropylen-plast som gir lav vekt, høy styrke og er UV-bestandig.

Trillebåren har helsveiset galvanisert understell . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Det første som møter meg utenfor butikken når jeg kommer dit er en knall lilla trillebår – som jeg nærmest ikke gidder se på en gang.

Dilla på Lilla Hadde vært utrolig tøft med lilla trillebår :-D. Trillebår PP 1Lilla Italiensk Design og Produksjonsted. Leveres i grønn, rosa, lilla, blå, lime . Sikkerhet: -Skal brukes med forsiktighet . Det er et eller annet ur gen som ligger og ulmer dypt der inne i kvinners underbevissthet. Kommenter fargen du vil ha (lime, råååsa, lilla, blå eller rød) så trekker vi vinneren.


Baarli som har vunnet konkurransen og en superkul trillebår i fargen lime! Trillebår som ofte er brukt innen dyrehold som staller og fjøs. Her har vi rulla emaljelakk på med en fin rull.

Den ser blå ut på bildet, men den er skikkelig knall lilla. Kompletter med det lille bordet og ekstra stoler. Images and videos in instagram about trillebår. Nye lille bede vårt #ourgarden #new #flowers #likeit #loveit #newflowers #blomster #nytt #liv #grønt #green . Ken og Vegard jobber med dekor til trillebår :) #lilla #blå #blomster #mal #klipp #saks #trillebår #bengalack #kult ✂✏ - Pictigar. De hvite kniplingsgardinene i vinduet flagrer i vinden når vi lukker igjen døren.


Det er lørdag kvel og vi har akkurat funnet frem til den lille, . Eneste jeg så som var litt hestete utenom stall innredning var en rosa og lilla trillebor. Robust trillebår som appellerer til den lille veiarbeideren! Trillebåren er ideell til å kjøre med jor san redskaper, leketøy eller annet og gjør det morsomt å leke . Playmobil bonde med trillebår og høne, for de minste.


Kjempesøte dukker og vogn,men ble litt skuffa når det sto blå og den var lilla. Særlig farger i den litt syrlige enden av skalaen, så som limegrønn, sitrongult, turkis, lilla, fuchsia o. Vær den første til å vurdere dette produktet. Publiners med Gunnar Pedersen - det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.