onsdag 3. september 2014

Hylle over seng

Sett opp to lange hyller som strekker seg fra vegg til vegg. En lekker skillevegg laget av fem mdf-plater, koblet sammen og tapetsert, skjermer sengen fra rot. Lim på pent papir og lakker over med decoupagelakk.

Et skap med hyller , skap med plass til f. Så tanken var å lage en hylle over senga hvor jeg kunne ha ett lager. Vi er veldig opptatt av at det ikke skal henge hyller eller skap over sengen, for det oppleves ubevisst som at noe kan ramle ne sier Rosmo. Sett opp en hylle på veggen over sengen, så har du alle favorittbøkene lett tilgjengelig, og en fin påminnelse til å legge vekk telefonen.

Fine til sko: Lack-hyller fra Ikea går i ett med veggen og passer perfekt til sko, mener Ida. Senga trenger ikke et eget rom — og kanskje trenger du ikke. Bokhylle over hele veggen med tv mulighet i hylla.


Jeg vil ikke ha hylle over min egen seng en gang :fnise: 0 . Garderobe, oppheng i entre, hylle over seng, skrivebord og stol følger med. Hybelen har spesialtilpasset rullegardin. God arbeidsplass på hybel med internett . Her finner du lamper som er spesielt egnet til belysning i nærheten av seng for å få best mulig leselys.


Hybel med eget bad i kollektiv (Moholt allmenning).

Fastmontert garderobeskap; Fastmontert hylle med knagger; Fastmontert hylle over seng . Hylle blir seng, bord blir seng, sofa blir køyeseng, skrivebord blir seng. DELT MED IKEA-HYLLE: To Billy-bokhyller ble romdeler. En hylle over sengen bruker Rasmussen til å stille ut både egne kunstverk og . Det ble festet og dekorert en ny hylle over hodegjerde.


Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din. Husk at teppet kan også ligge fritt på gulvet uten møbler over, sier. Besøk oss for å oppleve veldesignede soveromsmøbler til lave priser! Vi har alt fra senger og madrasser til garderober og mye annet i en mengde ulike stiler.


Sengen på gutterommet her hjemme er satt sammen av to Metod-skap med. Innvendig er det satt inn skuffer og hyller, og printeren står lett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.