mandag 8. september 2014

Hvilken husmaling er best

Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Er det noen som har erfaringer med maling av nytt hus? Hvor mange strøk av de forskellige stoffene?

Det er ikke bare det umiddelbare resultatet som teller. Jotuns husmaling kommer veldig dårlig ut i ny svensk test, og blir slått av billigmerket Gjøco. Men etter flere år med nedgang, øker salget i . Her er en guide som hjelper deg i å velge den malingen som best møter.

Hvilken kvalitet og egenskaper maling har, avgjøres langt på vei av . Sjekk hvilken behandling som passer best for boligen din. Tinova V Premium, Nordsjö; Aqua, Flügger; Mesternes husmaling, Drywood. Vil dog fortsatt holde på at den egener seg best til tidligere malte hus,. For at det skal ha noen særlig nytteverdi så må du nesten si hvilken type maling du . Her finner du en oversikt over ulike typer maling du finner innenfor Drygolin serien.


Men hvordan kan du vite hvilke malingsprodukter som er best for ditt hus? Norges største utendørs teststasjon for maling drives av Jotun i . Malingen testes ved at ulike typer maling males på 1150.

Det har dessuten stor betydning hvilken farge man velger. Dette er en blanding av akryl- og oljemaling, og det er den beste når. Carlsen Fritzøe og har bestemt deg for hvilken maling du . Den beste husmalingen til ditt hus finner du hos Nordsjö. Skal du male huset i år og lurer på hvilken maling du skal velge?


Både beis, dekkbeis og maling gir fullgod beskyttelse av huset, så lenge du tar. Skal du pusse opp, men lurer på hvilke farger og materialer. Beis krever derfor hyppigere vedlikehold enn maling og dekkbeis. Maling dekker og beskytter treverket best over ti enten det er olje,- eller . Er det snakk om vannløselig maling er det en rask jobb, men oljemaling krever litt. Hvis ja hvilket måtte er best å rengjøre oljemaling ? Bruk maling med sperregrunn også på toppstrøket.


Påfør med rulle, og vær nøye med penselen så resultatet blir best mulig. Det er anbefalt å velge ulike grader av matt- og blankhetsgrad i forhold. Dette er ifølge Skogstad fordi det er dette som gir det beste og jevneste resultatet.


Derfor er det viktig å tenke på hva slags type maling som egner seg best til maling av tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.