fredag 5. september 2014

Hitachi skrumaskin

Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen. Japans største industrikonsern, og er kjent for sine kvalitetsprodukter innen flere områder. Siden 19har Hitachi produsert elektroverktøy .

Prisgunstig og sterk V batteridrill med kraftig motor, høyt moment og elektronisk Feed Back kraftkontroll. Borskrutrekker Batteri DS18DJL 18V Hitachi. Hitachi KC18DGL 18V Combi drill + slagtrekker Twin Pack (X 5ah batterier).


Hitachi DV18DBXL 18V Børsteløs combi drillsett (x Ah batterier).

Du er på siden der du kan finne alle Hitachi Skrumaskin. Er bruksanvisning der du søker etter ikke på denne siden? Jeg skal ha meg en ny drill, og det ser ut til å stå mellom Hitachi (DS 18DL) og Makita . Din Hitachi drill fortjener ett batteri av super kvalitet. Velg derfor en stabil Norsk leverandør for ditt nye Hitachi verktøybatteri. Sammenlign tilbud på Hitachi skrumaskin i kategorien Elverktøy fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger . Fin skrumaskin, lang ledning, her blir du ikke tom for batteri.


For min del endte jeg opp med å legge litt mer penger i drillen og kjøpte en Hitachi DS 14DSL, og den er jeg utrolig fornøyd med og angrer ikke . Sammenlign priser på Hitachi DS18DJL (2x5Ah). Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp skrumaskin test hitachi billig i nettbutikkene.


De effektsterke bormaskinene fra Byggmakker har lang leveti er momentsterke med kompakt design og høy brukervennlighet. DS18DSFL er en drill med momemtinnstillinger (Maks moment: Nm). Den har også høyt og lavt gir hvor maks antall omdreininger uten belastning er 1250 . Dreiemomenttest: Så langt klarte drillene og skru ned en 5xvarmgalvansiert skrue i eik uten forboring. Super skrumaskin til de lette og tøffe oppgavene i hjemmet.


Valget står mellom hitachi 1v dsl og dewalt v xr. Men hvis du skal bruke den som skrumaskin og skru mye, så er den i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.