onsdag 3. september 2014

Fliser brannmur

Flisen egner seg godt til forblending av brannmur eller som blikkfang på en vegg i rommet. Høyde 1x bredde 1dekker de fleste behov for brannmur bak ovn. I denne modulen skal vi ta for oss hva en brannmur er, hvilke materialer en brannmur.

På brannmuren bak ovnen på kjøkkenet var det fliser som vi tok ned fordi de var så slitte. Er det noe annet en kan bruke på brannmur eller må . Rive av all murpuss og legge fliser rett på teglstenene.

Rive av all murpuss og legge fliser rett på . Her kan du se hvor enkelt det er å montere Fasadeskifer. Abonner på vår kanal for å se flere tips. Brannmur, brannpanel eller andre godkjente brannmursplater kan. Den kan dekkes til med keramiske fliser eller naturstein, eller den kan . Her er fremgangsmåten for legging av fliser på vegg.


Første flis legges inntil den oppmerkede streken. Vil legge fliser på brannmur på hytta, bygd på 70-talet.

Problemet er at brannmuren ikke er skikkeleg plan (erlitt bulkete) og må rettes opp. Hva er leveringstiden på Historiske fliser? Kan Historiske fliser settes opp på en brannmur? Går det ann å legge fliser rett på brannmur i stedet for den standard hvite? Brennbart gulvbelegg skal fjernes under den beskyttende platen.


Jeg pusser opp et gammelt baderom der det er en brannmur. Feieren sa det var greit å flislegge brannmuren, men jeg er i tvil hva slags . Dokken og Moen forhandler de fleste typer fliser, alle typer peiser og ovner, samt et bredt utvalg av piper. Legge flis kjøkken ca kvadrat, legge flis stue ca kvadrat.


Flislegger Flis over kjøkken benk og flis på brannmur i stue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.