mandag 18. august 2014

Tetting av betongdekke

Har ett betongdekke som ligger mot grunnmur (støpt etter grunnmur). Har montert beslag rundt kant og limt ned i betong og lagt . Saltutslag er en krystallinsk avleiring som dannes på overflaten av betong og mur.

Disse avleiringene er vannløselige salter som transporteres i betongens . Det faglige om betong kontra fukt har alltid interessert oss, og her går vi litt i dybden for å forklare hva som egentlig skjer når fuktproblemer oppstår. Første laget utføres til full tetting og taket holdes tett i byggeperioden. Sveising utføres ved at membranens underside varmes opp og smeltes til betongdekke.

Få tilbud fra flere leverandører fra Egersund. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Har murt opp en kvm stor garasje, lagt Peva(Alsvåg) plater på, og lagt cm betong på disse.


Terrassegulv i betong, med kjeller under – Hvordan . Alle kostnader vedrørende nødvendig skjerming, tildekking, tetting av tilstøtende rom,. Tetting av betongdekke på radom Hillesøy. Sementbasert, vanntett overflatebehandling til alle typer mur- og betong-.


Sto har produkter som er spesielt utviklet for å injiseres i betong med sprekker og hulrom, som forhindrer ytterligere skader på konstruksjonen. Tetting av støpeskjøter i betong og av ferdigbegtongelementer CEM injeksjonslange Quellmax bentonitt waterstop CEMswell svellegummi .

Elastisk, løsemiddelfri PUR-injeksjon for permanent tetting av tørr, fuktig eller . Vanntett betong skal ha velgraderte tilslag av egnede materialer, et masseforhold. Tetting av støpeskjøter og dilatasjonsfuger med Sika og Tricosal Fugebånd. For tetting og forsterkning av sprekker med rissvidde mindre enn mm. Tetting på vannsiden – betongplate (2004-2005).


Utbedring av lokale forvitringsskader på vannsiden. Hvor dypt trekker fukt i betong og hvor lang tid tar det. Hvor lang tid tar det å tørke ut et betongdekke som har vært.


Rørmansjett for tetting av plastrørgjennomføringer i vegger og. Knapt noen konstruksjonstype av betong er så hyppig gjenstand for. RADcon Scandinavia AS ble etablert i 19og er i dag totalleverandør av arbeid og produkter innen vanntetting av betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.