mandag 18. august 2014

Sliping av alpinski

Anton Sport Skiservice er et fullskala skiverksted med kompetanse og utstyr i verdensklasse. For oversikt over prisen hos din lokale G-Sport-butikk, ta direkte kontakt med butikken. Få bedre selvtillit i alpinbakken med perfekte stålkanter på skiene.

Men da er det viktig at du tar vare på dem, og sender dem til sliping, voksing og prepping, forklarer Jonas Strømberg, produktsjef for ski og . Har noen ski som kun har vært brukt et par ganger. De har vært lagret i kjelleren og det har kommet et par småflekker med rust på stålkantene. Veldigt mye #sliping av #alpinski i vårt #skiverksted.

Vi skaper #skiglede i #skibua #Hafjell . Her finner du vår skiprepp til dine alpinski og langrennski. Vi prepper og sliper nye og brukte ski for å gjøre disse optimale. Sliping av stålkanter, både under- og sidekanter. Bredt utvalg av både langrenn og alpinski fra Fischer, Madshus, Åsnes, Hea K . Alpinski og brett trenger regelmessig vedlikehold av såle og kanter for best.


Er sålene bra, men du opplever at skiene glipper, holder det å slipe kantene. Alle våre skileier har moderne skiverkste der du kan smøre, reparere, slipe og.

Alpinski og brett trenger regelmessig vedlikehold av såle og kanter for best . I Jølster Skisenter skiutleige får du utført voksing og sliping av stålkantar og nytt frå i år kan vi også maskinslipe. Sliping av alpinski, inkl kantslip og voksing. For alpinski og andre typer ski med stålkanter, er det viktig at disse kantene ikke. Du kan slipe dem selv med små håndslipere, selv om det er . Med sliping og voksing blir de gamle skiene som nye, sier Grevstad.


Lars Grevstad og Erik Jacobsen er begge ansatt på skiverkstedet . Du vil finne verktøy for å slipe opp stålkanter og preppe såler. Det er ikke vanlig å slipe om en World Cup ski i sesong slik vi kan se at de gjør i langrenn. På mange måter har sliping revolusjonert glidegenskapene til langrennski, ved å utnytte polyetylen materialet i skisålen til fulle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.