torsdag 28. august 2014

Små flasker til smoothie

Finnes det noen som selger små flakser med litt stor åpning i tuten som aller . Noen som vet hvor jeg kan få tak i små flasker, 5-dl? De bør være små nok til å legge i en matboks.

De velkendte, små flasker kommer på hylderne med hat på i februar 2016. For hver hueklædt smoothie, som bliver solgt i februar, vil Innocent . Har bare sånne schwære flasker, hvor får dere tak i noen litt mindre? Bruker Bramhults små smoothie flasker, men de er og litt store.

Derfor har vi opfundet Den Store Strikkefest. Vi spørger flinke mennesker som dig om at strikke huer, som passer til vores små smoothie-flasker. De et kanskje ikke såååå små som du vil ha?


Skjønner hvilke du mener, slike flasker hadde vi som turflasker da jeg var liten. Smoothie blender test - du behøver ikke at bruge mange penge, hvis du vil investere. Samtidig kan du nemt tage drikken med dig på farten i samme flaske, som du fremstillede den i. Den klarer selv små portioner, og den blender fint jævnt.


Uten små flasker med smoothie-drikke duger landslagsfotballpressekonferanse ikke. Smoothie glas Hvis det i perioder kniber med at få ungerne til at spise nok frugt,.

Vi kalder vores smoothies innocent fordi det er de: 1 frugt og 1. I forbindelse med vores små flasker har vi siden 20været pionerer, når det gælder . Vi laver frugtsmoothies i små flasker og store kartoner – fra det bedste frugt vi kan. Vi introducerede vores smoothies i Danmark i 200 og siden da har vi også . I tillegg til disse små flaskene har jeg fylt smoothie på en stor flaske som får stå kaldt. På sommeren hender det vi blander vaniljeis inn i . To låg med drikketud og to som slutter helt tæt. Put små isklumper, frugt og grønsager i og miks en herlig, iskold smoothie. Der medfølger to flasker til denne smoothie blender, så du kan enten lave to omgange lige.


Det er derfor de små detaljer, der bliver afgørende for dette valg. Der må gerne være lidt sjov i madpakken, det bliver de kun bedre og mere værdsat af. Små bøtter, sjove forme, madpinde og tuscher der kan skrives på maden . Sammenlign priser og læs anmeldelser af smoothie twister Blendere.


Kalorier per flaske (5ml): 2kcal gram sukker. Med denne mini blender ved hånden kan du lave smoothie på ingen tid. Som du kan se på produktbilledet, så medfølger der en lille flaske på 3ml.


De små blendere har typisk en kapacitet på mellem 3og 6ml.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.