mandag 18. august 2014

Nordbohus katalog

Det blir nesten som å komme på ferie, og det har ikke endret seg på år, sier Lars. Huskatalogen fra Nordbohus med et stort utvalg flotte hus. Alle hus kan skreddersys og tilpasses din tomt og dine ønsker.

I tillegg har Nordbohus via egne undersøkelser spurt kundene sine hva de liker og. Et maleri er jo for øvrig ikke ulikt en enebolig i vår katalog. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere.


Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal.

Velkommen til Nordbohus I vår nye katalog finner du hus i fire ulike stilkategorier; tradisjonell, populær, herskapelig og moderne. På hovedkontoret til Nordbohus jobber vi med ny huskatalog. Bor du i et hus fra Nordbohus, og ønsker å få huset avbildet i vår nye katalog?


I disse dager presenterer Nordbohus sin nye huskatalog. Det er alltid spennende å lansere nye hus i ny katalog. Nå er alle naboene kundene mine, sier eier av Nordbohus Asker og Bærum, Lars Kristian Hoff.


Bestill katalog med tomannsboliger eller se alle boligene her. Hendug er Nordbohus-forhandlar for heile Hallingdal. Klikk her for meir informasjon eller for å bestille katalog: Nordbohus-katalog.

Fra Nordbohus kan du bestille en gratis huskatalog over de ulike modellene. Det skal noe til å finne det rette huset i katalog. Derfor tilpasser vi alle våre huser etter deres behov, eller tegner huset for dere helt fra bunnen av. Oppføring av Aurora fra Nordbohus for privatkunde i Hølen. Nordbohus katalog - klikk for å lese mer . Ta gjerne kontakt om du ønsker å booke møte for VR-visning hos.


Startsiden Katalog Bygg og anlegg Nordbohus. Hos Nordbohus får du et nytt hus akkurat slik som du vil ha det. I tillegg til ny katalog lanserte Nordbohus ny hjemmeside i september 2013. Det er på hjemmesiden at NordbohusTV er tilgjengelig. Title: Solheimtunet, tilvalgsliste for rekkehus, Author: Nordbohus Romerike AS,.


Nordbohus - B Telle Trearbeid fra Fjell, Fjell. Bestill gratis katalog; Nordbohus TV; Kontaktpersoner; Se husene. Når nordmenn velger hus fra katalog, ender de aller fleste med. Per Arne Bakken, markedssjef i Nordbohus.


See who you know at Nordbohus, leverage your professional network, and get.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.