fredag 22. august 2014

Frost teppe

Hjem Barnerom Frost barneteppe 95x1cm. Et slitesterkt, flekkavvisende, praktisk og fargerikt teppe for barnerom, med sklisikker bakside. Barnet kan velge et sengetøy med yndglingsmotivet sitt, så kan det ligge mykt om natten og drømme om MINNI MUS, SPIDER-MAN eller karakterene fra FROST!

Vegg i vegg ligger det en liten gutt på fire år, innpakket i et frost teppe, en dyne bekledd av prinsesse Elsa. Innred barnerommet med teppe med motiv av Darth Vader fra populære Star Wars. Blått teppe med motiv av Anna og Elsa fra Disney Frost.


Blått teppe med motiv av Olaf og Svein fra Disney Frost.

Innred barnerommet med dette fargeglade barneromsteppet av høy kvalitet samt anti gli-belegg på . Teppe over frontruta er vel enkleste måten? Bella-teppe frå heftet “Babystrik på pinde 3” av Lene Holme Samsøe. Men et teppe i hjemmet gir en helt annen følelse av luksus, ikke minst.


Lammeskinnsfell teppe med mange samensydde firkanta biter med kort hår denne . Star Wars, Disney Cars, Frost og mange fler! Jeg har et teppe jeg legger over frontruta, funker som bare det. Kjempefint Frost teppe i rosa med motiv av Elsa.


Logg inn for å gi en produktanmeldelse for produktet.

OLAF teppe med hette; Materiale: 1 polyester; Mål: x 1cm. Nepal Teppe - 67x2- Vevd teppe med orientalsk design. Tilhører: Norsk Folkemuseum; Datering: 18- 1899; ID: NF.


Tre kvinner sittende i en stue; fra venstre Anna Schanche . Når det er kaldt utenfor er det ekstra deilig å være omringet av et stort og mykt teppe. Et barneteppe er også deilig å ha rundt seg hvis dere ser film med hele .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.