mandag 7. juli 2014

Lønn lærling tømrer

Gjennomsnittlig månedslønn per heltidsekvivalent, etter kjønn og arbeidstid per 1. Tømrer - Murer, Rør og Blikk minstelønn pr. Opplæringskontor er et kontor hvor flere bedrifter i fellesskap har påtatt seg opplæringsansvar av lærlinger.

Lønn som Tømrer(læring) - posted in Annen utdanning: hva slags lønn skal det gjelde. Noen lærlinger tjener mye mer enn andre pga tillegg. Jeg har hatt rørfag på skolen og jeg har jobbet år som lærling, har år igjen. Som tømrer får du en spennende jobb hvor mye avhenger av deg selv. Opplæring som lærling i bedrift er en viktig del av tømrerutdanningen.


Etter hovedmodellen er læretiden år, og du får lønn i læreperioden. Lærlingens lønn utgjør en prosentandel av minstelønn for fagarbeider. I nemndas vedtak § 5: Regulering av lønn i forskriftens løpetid heter det nå: satsene i § skal endres i samsvar med. Verdiskaping og læretiden i de fleste fag er på to år.


Teknisk sett regnes det slik at det ene året er et opplæringsår, og når man er under . Læreplanen er omfattende og krever at både lærling og bedrift tar oppgaven seriøst. En fagarbeiders lønn fordelt over mnd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.