onsdag 9. juli 2014

Gasspeis inne

En gasspeis krever lite vedlikehold og minimal innsats for å få fyr i. De fleste gasspeiser leveres med fjernkontroll. Gasspeis - stor oversikt med spesifikasjoner og bilder av alle gasspeiser i det Norske markedet. Utrolig mye spennende design og ingen andre ovner er mer . Liten lur - i små rom og mindre leiligheter kan det fort bli for varmt med en Heat Glo gasspeis i normal størrelse. Stadig flere boligeiere ønsker gasspeiser i stedet for tradisjonelle vedfyrte. En av grunnene er at det er lettere å sette opp, også for dem som . Rammeløs innebygd peis med forskjellige muligheter inne i peisen.


Hva med å prøve det nyeste innen ildsteder, en gasspeis. Det er noen som har gassflaskene stående inne, men det er virkelig ikke tilrådelig. Trekkerør skal tettes med Sicaflex inne i bolig, ikke silikon da denne inneholder. Mange borettslag ettermonterer gasspeis i leilighet som tilleggsvarme.


Vi kunne tenke oss gasspeis inne med tank som er nedgravd. Kunne også tenke oss gassgrill uttak montert. Regulering av gasspeis gjøres under rammen, nederst på peisen. Vri knapp A litt mot klokken, og hold den inne i ca sekunder.


Den er både et tydelig interiørelement og god til oppvarming. Og den trenger bare et avtrekksrør gjennom . Når du velger en gasspeis, skal du være trygg på at kvalitet og sikkerhet er ivaretatt,. En gasspeis med lukket forbrenning kan også. Jeg og sønnen min på år flyttet inn i ny leilighet med gasspeis i desember 1996.


Gasspeisen bør ikke brukes inne hvis du ikke kan knytte den til et egnet . Du kan ha gasspeis eller gassovn – du kan koble gass til ditt vannbårne anlegg - og har du først gass i huset, kan du utnytte den i matlagingen både inne og ute. Stealth gasspeis er bygget med en enkelt brenner og har en lukket forbrenning. Hvis pilotflammen brenne hold tenningsknappen inne i 30. Peisen vår er både dekorativ og gir god varme .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.