tirsdag 4. mars 2014

Reduksjonsventil til vann

Redusering press brukes i vann system av hus eller leilighet, om det maksimale trykket i fôr vann system overstiger den maksimale arbeidstrykk fed-systemet. Og hvis du senker temperaturen ifra til 6 faller ikke temperaturen uttenfor den. Og da skal jeg passe på å sette inn en reduksjonsventil med det samme. Det var også en såkalt magnetlås eller magnetventil som skulle til. Reduksjonsventil er også noe alle med kjøleskap med vann bør ha.


Norges mest solgte reduksjonsventil for private hus, industri og offentlige bygg. Utgangstrykket fra ventilen justeres til ønsket nivå, og holdes deretter konstant, .

Dersom du er usikker på om eiendommen har reduksjonsventil, kan du prøve å inspisere vanninntaket til eiendommen. Hvis flere seksjoner får vann fra samme . Alle syntetiske deler som kommer i kontakt med vann er i tillegg testet av Tysk. Jeg tror det er for høyt vanntryk i boligen min.


Utgangstrykk forhandsjustert til bar, men kan evt. Spesielt om natten når redusert forbruk kan føre til økt trykk, eller når det oppstår trykkslag, kan belastningene på det tilkoblede utstyret bli . En varmepumpe flytter varme fra et sted med en gitt temperatur til et annet med. Kondensator, 2) Reduksjonsventil, 3) Fordamper, 4) Kompressor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.