tirsdag 4. mars 2014

Antisklitape utendørs

Diverse typer antisklitape har jeg ingen tro på utendørs. Er det noen som kjenner til en eller annen metallist som skan skrus ned på kanten av . Tape som skal brukes som antiskli på utsatte områder som trapper, ramper, båtdekk og gulv. Glimrende bestandighet mot vann, alkohol, rengjøringsmiddel samt . Størrelse: 25MMX5M; Grov; Sort; Inne og utendørs bruk; UV og vannbestandig; Tåler saltvann og vanlig . Antisklitape med metallkornet overflate, for bruk i trapper, på stillas, gangbaner, transportmidler, skipsdekk,. Antisklitape med metallkornet overflate, for bruk i trapper, på stillas, gangbaner.


Sklisikkert belegg med sterk plastfilm belagt med et kornete plastikklag for å gi en myk, komfortabel, hygienisk og sklisikker overflate. Safety-Walk er at den er slitesterk og holdbar, enkel å montere og fjerne igjen, Safety-Walk akn brukes både innen- og utendørs, samt i våtrom. Antisklitape egner seg godt på steder som; trapper, ramper, båtdekk, lastbrygger, . Antisklitape svart m mm - Tesa Denne sklisikre tapen fra Tesa kan anvendes på.


Egner seg både til innendørs og utendørs bruk. Effektiv i tørre, våte, oljete og fettede miljøer. Jeg har behov for å male ei utendørs trapp som er støpt i sement. Ellers kan du kjøpe antisklitape (ru tape, minner om grovt sandpapir), som . En utendørs tretrapp er livsfarlig når den er våt og det fryser på. Sånne antiskli-taper finnes til utendørs bruk også, min mormor har det på sin trapp.


Ekstra sterk lerretstape til innen- og utendørs bruk. Transparent lerretstape som er spesielt egnet for utendørs bruk. Tror du får god effekt og ihvertfall mye bedre. Har gode erfaringer både innendørs og utendørs.


Bluetooth hengelås fra Master Lock for utendørs bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.