fredag 28. mars 2014

Pipebeslag tak

Pipen er et vanlig problemområde på taket, speiselt her på vestlandet. Dårlig vær med mye nedbør gjør at pipen begynner å trekke inn vann. Et godt pipebeslag sørger for fravær av rødnedslag og dårlig trekk, samt mindre vedlikehold. Vi har et bredt sortiment og lang erfaring med alle slags arbeider . På vårt verksted produserer vi beslag, takhatter og pipebeslag som er skreddersydd. Til beslag forøvrig skal det brukes sink.


Pipebeslag, tak- hatter og rennebeslag skal stå ubehandlet. Icopal pipebeslag med overgang til tak grader. Pipebeslag - pipebeslag, beslag, takrenner, blikkenslagerverkste blikkenslagerarbei tak, blikkenslager, taktekker, båndtekking - Finn firmaer, adresser, . Beslag ved Kongsten bade anlegg i gamlebyen Fredriksta for Betonmast. Wallentin har fått nytt pipebeslag med mer.


Som blikkenslager produserer og monterer man pipebeslag, takbeslag, takrenner, takhatter og rister i alle mulige metalliske materialer. Andre tjenester som er relatert til pipebeslag er fjerning av snø og is fra takrenner og tak. Levering og montering av taksikringsutstyr som snøfangere, takstiger . Images and videos in instagram about pipebeslag. CTfugemasse og konstruksjonslim fungerer like fint til tetting av nye eller gamle stålplate tak, som til tetting av takpapp, pipebeslag i bly og stål, nedløp eller .

Vi tar mål, produserer og monterer alle typer pipebeslag. Under ser du eksempler på typiske pipebeslag. Walther Karppinen Sønn AS har siden 19levert blikkenslagertjenester i Tønsberg og Nøtterøy. Vi hjelper med produksjon og installasjon av pipebeslag. Vi lager pipebeslag på mål, og kan kaple inn alle eksisterende piper.


Utskifting av gammelt stein tak til ny Skarpnes betongtakstein. Det ble lagt ny underlagspapp, nye sløyfer og lekter. Vi byttet ut takrenner, nedløpsrør, pipebeslag . Legging av ny isolasjon (cm) på eksisterende tak og tekke dette med Shingel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.