mandag 3. mars 2014

Malt tregulv

Riktig vask av oljet, lakkert og malt gulv. Med et vakkert tregulv blir gulvet et smykke i rommet. Vil du ha et nytt uttrykk på tregulv eller parkett, trenger du ikke nødvendigvis bytte det.

Malte og lakkerte gulv må slipes helt ned til bart treverk. På et malt gulv kan du bruke de samme sjablonteknikkene som mange i dag bruker på veggene og i taket. Enten du har gulv i heltre, parkett, laminat eller fliser, kan rommet få et helt nytt.


Har du i tillegg varmekabler, må du slå av disse før du maler.

Manglende fagkunnskap kan ødelegge gulvet, . Vil du male et lakkert gulv, skal du slipe det helt matt. Men er det tørre ujevnheter, bør du sparkle dem, ellers blir de meget tydelige på et malt gulv. Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel. Et malt gulv gjør interiøret rolig, fordi bunnen av rommet er jevn og . Malte gulv gir innredningen ro ved at underlaget er ensartet over hele flaten. Samtidig virker rommene større, fordi den hvite flaten skyver veggene utover, . Endelig en malt panel med garanti mot kvister.


Trestjerner gulvmaling hvit TreStjerner malt på Tregulv.

Trestjerner maling på laminatgulv TreStjerner malt på laminatgulv. Til vask av malte gulv anbefaler Gamle trehus at det benyttes mildt grønnsåpevann, såpespon eller skummet av pisket Sunlightsepe (se lenger ned i artikkelen). Lyse tregulv, gjerne i furu, hørte til ballsaler og finere stuer. På 1700-tallet ble gulv også malt i sjakk-mønster, gjerne svart og hvitt. Malte tregulv er på full fart tilbake igjen, og gir uendelige muligheter til å sette . På hytta har vi tregulv som ble malt i fjor.


Malingen som ble benyttet heter Harmoni trestjerners gulvmaling, beskrevet som høykvalitet . Stue-belegg på gulv, glassfiberstrie og malt panel på vegger og panel i tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.