tirsdag 25. mars 2014

Jotun terrasserens

Jotun Terrasserens er et alkalisk rensemiddel som renser og lysner terrassen i en behandling. Jotun Terrasserens er et kraftig rensemiddel basert på alkalier og andre biologisk nedbrytbare råvarer. Bruksområde: Rengjøring av nedsmussede og værslitte .

Jotun Terrasserens) og la den virke i 15-minutter. Det er viktig at rensemiddelet ikke tørker inn før du begynner skrubbingen, påfør mer etter . Terrassebeisfjerneren er et helt nytt produkt som erstatter de tidligere produktene Jotun Terrasserens og Jotun Terrassebleker, som . Når jeg fjernet gammel beis brukte jeg terrasse rens ifra gjøco, sterke.

Jeg brukte Jotun terrasserens, men det spiller sikkert liten rolle hva . Jotun Terrasserens er et kraftig rensemiddel basert på alkalier og andre biologisk. Jotun Terrassebleker for å unngå et svertet utseende. TREBITT Terrassebeisfjerner sikrer et vakkert resultat ved rebeising av terrassen.


Den både renser og lysner treverket og sørger derfor for forlenget levetiden på . Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv. Brukes før nytt strøk med TREBITT Terrassebeis . Vil i tillegg fraråde bruk av terrasserens. Rengøringsmiddel, der anvendes efter forudgående rengøring med Jotun Hus- eller Kraftvask.

Bleker treoverflaten; Nøytraliserer overflaten etter behandling med Jotun Terrasserens; Fremhever trestrukturen. Bruksområde; Tidligere behandlet terrassegulv. TuN 99Klassisk hvit vegg: TrEBITT oLjEBEIS 90røykgrå. Er treverket grått og slitt anbefales en omgang med Jotun Terrasserens.


Terrasserens – Renser og bleker i ett steg! Tilsvarende Jotun produkt: Jotun Terrasserens. Blanke flater vaskes med Jotun Husvask og mattslipes. Grått og værslitt tre og behandlinger kan du med fordel behandle med JOTUN TERRASSERENS.


Deretter påføres terrasserens (Eks Jotun Terrasserens) med egnet utstyr. Gni gulvet lett med en stiv langskaftet kost, f. Vaskingen ble utført med Jotun terrasserens, som ble påført med pensel, og en kortbustet skrubb fra Jordan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.