mandag 24. mars 2014

Isola takrenner plast

Isola Firkantrenne i PVC er spesielt bygget for å tåle disse påkjenningene. På godværsdager er det enkelt å være takrenne i Norge, men når regn, blåst, snø og is legger bredsiden til trengs solide egenskaper. Isola Firkantrenne i PVC er spesielt bygget for å tåle.

Plast Takrenner har gjennom mange år vært populære fordi de år etter år beholder det samme flotte utseende. De tåler godt både luftforurensning, solens . Har skiftet fra Isola firkantrenner til stålrenner. I den forbindelse sitter jeg med et lite lass av renner, ben løvrister, skjøtestykker, tappestykker, .

Isola Ståltakrenne er et komplett takrennesystem til bygninger med skrå tak. Kombinasjonen av stål og plast gir takrennesystemet stor stabilitet og styrke. Isola takrenne er meter og har en diameter på Ø 1mm. Takrennenes oppgave er å samle regnvannet og lede det vekk. En dårlig takrenne som lekker eller er tett, kan forårsake store skader.


Har skiftet fra sort til hvite takrenner på huset. Gir bort det jeg har tatt ned av takrenner, kroker, beslag, bend og nedløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.