mandag 3. mars 2014

Grunning med kvistlakk

Bruksområde: Alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt. Grunning: strøk Jotun Heftgrunning Universal. Her er det bare å vaske og så er det klart til maling.

Alle sier at malingstrøkene ser så fine ut :) kvistlakk og alt annet er bare lurerier så . Beckers Panelgrunn inneholder kvistlakk, sperre, grunning og toppstrøk, og kan brekkes i flere farger. Det finnes også kombinasjonsprodukter på markedet som er en blanding av grunning og kvistlakk. Det kan sparer deg for både tid og arbeid.

Hvor finner jeg den grunninga med kvistlakk? Serien består av en grunning, to glansgrader for panel, vegg og lister og en. Kvistlakk liter Grunning Kvistlakk er vanntynnbar og tørker fort slik at den er overmalbar etter kort tid. Scandia Kvistlakk er svakt blålig og forsegler kvisten . Kvistlakk er et spesialprodukt for kvister i treverk.


Kvister utskiller harpiks, eller kvae lenge etter at treet er felt. Jotun Kvist og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperrende effekt.


Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett.

Med Jotun Kvist- og sperregrunning har du både kvistlakk og grunning i ett og samme strøk. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et . I praksis bør trappen demonteres før maling for å kunne nå til i alle kriker og kroker. Akol Kvistlakk er en optimal blanding av sprit, skjellakk og tørrestoffer og brukes for å unngå gjennomblødning av kvist og kvae på treverk. Beckers Kvistlakk benyttes for å minske risikoen for kvistgjennomslag.


Vask rent og når det er tørt bruker du kvistlakk og grunning for. Har uhellet vært ute - er det mulig å ha på kvistlakk og male over på nytt. Når det gjelder grunning med kvistlakk så er ikke det noe produkt Jotun har, tror det er en type som heter Harmoni men hvor vidt dette fungerer kan jeg ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.