torsdag 27. mars 2014

Fargekart gul

Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner. Se gjennom fargekartene for å finne fargen du ser etter.

I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir. I dette fargekartet har vi samlet forskjellige gule farger. Her kan du se alle våre farger fra nye og gamle kolleksjoner. Mens Løve munn FR13er en deilig gul nyanse som vil gi deg følelsen av sommer hele året, er Valmuesøster FR11dus, behagelig . Standarden Ittens fargesirkel viser blanding av farger i felt. De tre primærfargene gul, rød og blå danner utgangspunktet og ligger i sentrum av sirkelen.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . I år har det vært oransje, og til neste år vil vi holde oss i den varme delen av fargesirkelen; for 20er både gult og rosa kåret til årets farger. Dette er en kombinasjon av klar gul og blå mot gul. Dette gir et spennende spill av farger, som er finest aleine og uten innblanding av andre . Derfor kan du trykke på produsenten under, å få fargekart tilsendt hjem i posten.


Fargesirkelen består av de fire grunnfargene rø gul, blå og grønn som er . I senteret av sirkelen ligger de tre primærfarger gul, rø og blå. Sammen med hvit og sort danner disse grunnlaget for samtlige farger. Farger Produkter Film Forhandlere Kontakt Inspirasjon. Fargekart - fargekart, beis, maling, tapet, gulvmaling, farvehandel, lady, murmaling, drygolin, interiør, optimal, terrassebeis - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Fargekartene er naturligvis gode veiledere for å finne farger som passer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.