mandag 3. mars 2014

Beiset panel inne

Her kan du se en instruksjonsfilm fra Jotun om hvordan du beiser panel inne. Tips og råd om hvordan du enkelt beiser innvendig panel. LUNE VEGGER: Med interiørbeis eller panellakk vil trestrukturen skinne gjennom, og gi et levende og lunt uttrykk.

Lasert panel fra Moelven gir et lyst og trivelig utrykk der treets struktur og naturlighet. Moelven har gjort det enkelt for deg å velge beiset panel i ønsket profil og . Innvendig panel har lange tradisjoner i Skandinavia, og brukes både som. Beiset panel til vegg og tak, Moelven panel, Innvendig panel, takpanel, veggpanel . Når du velger å kle veggen med ekte trepanel, er beising et godt alternativ for deg som ønsker å bevare treets særpreg også etter . Med enkle midler sperres stoffene som trenger gjennom og misfarger malingen inne.


Alternativene er flere; panellakk, beis, lasur, lut eller voks kan gi resultat som varierer fra. Ja, her er det veldig stor forskjell på nytt og gammelt panel. Vi har lagt 1bred panel innvendig og beiset den i fargen drivved.


Det finnes en rekke beiser for innvendig bruk. Hvit- og antikkpigmentert beis kan bidra til å lysne en mørk panel og de fleste av disse beisene inneholder et . Innvendig ønsker jeg det lunt med interiørbeis på panel, liggende. Rough er en panel med smal skygge og finskåret. Kalkhvit i tak og farge Morgenlød på vegg. Nå er det meget populært med beiset panel, inne på hytta eller i din egen stue.


PANEL Teknos er vår samarbeidspartner på innvending maling og beising. På grunn av alle variasjoner innenfor både panel og farger er det desverre vanskelig. Beiset trepanel i alle varianter og dimensjoner.


Beisen vi har brukt på veggen (over) heter. Går du med en tanke om å male det mørke, gulnede, gamle panelet i en sprekere eller lysere farge? Altså, jeg lurer på om trepanel som enten er naturfarget, eller beiset i en.


Generelt Norsk Trepleie syrebeiser kombinert med TROLL Lakk fremhever strukturen i treverket og gir et eksklusivt utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.