mandag 6. januar 2014

Snap in hengsler

De fleste moderne dører har snap-in hengsler. Med slike hengsler kan du bytte dørblad uten å bytte den gamle karmen. Alt du behøver å gjøre er å løsne leppen . Det tar bare noen få minutter å bytte innerdør.

Hvis dørene i boligene din er fra 19eller senere og er utstyrt med ”snap-in-hengsler”, er det en sm. Hengsler benyttes mest for å feste dører og vinduer til karm, og i. Snap-in-hengsel: – Den ene hengseldelen har en vinge som skyves inn i et spor i motsatt . Snap-in hengsler er såpass geniale at du kun trenger en skrutrekker for å av- og påmontere døra. Kaba MøllerUndall leverer hengsler som passer til alle skandinaviske standardmål, også alle snap - in variantene. Hengslene leveres i massiv høyglanspolert . Låskasse Boda 20med tilhørende sluttstykke.


Forborret karm med snap-in hengsler og sluttstykke samt dekkplugg. Lett utførelse når lyddemping ikke er viktig; Snap-in hengsler og låskasse fra Abloy; Enkel å bytte på karmer med snap-in feste; Hvitmalt. Kjøp Hengsler dør- billig og raskt på nett. Valgfri NCS på bestilling mot tillegg i pris.


Karm, terskel og dørvrider er ikke inkludert. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Hvitmalt karm tilpasset for snap-in hengsler. Hvitmalt NCS S 0502-Y Karmdimensjon 42xmm. Jeg trenger en ny formpresset innerdør med håndtak (F.eks.


Diplomat Christer Tett). Jeg har målt innerkarmen til 73x2og jeg tror snap-in .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.