torsdag 26. desember 2013

Utvendig sparkel

Er det større sprekker og råte, må enkeltbord eller hele panelet skiftes. Mindre sprekker og sår kan tettes med sparkel. Trengs det ny kledning, er det kanskje lurt .

På utvendig sugende underlag, skal det forvannes før gysing. Hey'di Express påføres med sparkel eller brett. Det er flere forskjellige alternativer til standard utvendige stålhjørner på gips.


Vinduskitt 6Hvit 3ml Sparkel - fugemasse - lim Vindueskitt 6kan overmales.

Sparkle aldri et vindu utvendig – innendørs- sparkel løsner når treet beve- ger seg. Så legger du sparkel i skjøten, drar av med sparkelen, og legger på strimlen. Utvendige hjørner kan fort bli skjeve og vridde.


Redusert behandlingstid krever mindre sparkel-. Bazooka-systemet er designet og justert for å påføre riktig mengde sparkel for best. Brukes for å klemme ut all overskytende sparkel og forankre den utvendige. Hurtigtørkende, oljeforsterket akrylbasert sparkel til bruk på dører, lister og annet treverk.


Benyttes på utvendig tak, stein, mur, fasader og terrasser. Gjøco Sparkel Fin er et fingradert håndsparkel for innendørs bruk på gips- og bygningsplater for .

Hvordan sparkle gipsplate vegg, steg for steg. Video med tips og råd for hvordan sparkle gipsplate vegg, utvendige og innvendige hjørner, . Bruksområder: Alle karosseri utbedringer. Materialer: Stål, galvanisert stål, aluminium, tre, lakk, 2-K vannbase lakk og 2-K akryl . AquaBead Outside utvendig hjørnelist, prelimt Utvendig hjørnelist, prelimt. Ulike hjørnebeslag og profiler for utvendige og innvendige hjørner til sparkling og montering av innvendige gipsplater.


Diffusjonsåpen primer før membran eller flislegging inn og utvendig. Betong, mur, puss, sparkel, gips, våtromsplater og membranplater. Hvis du vil ha hjelp til å sparkle, er det bare å sende en melding om det….


Til utvendige hjørner (90-graders) brukes det en hjørnelist . Gips vGipsbasert, plastforsterket sparkel, som blandes med vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.