fredag 27. desember 2013

Tett toalett plumbo

Tourturial - hvordan du gjør det på toalettet. Her tettet ungene doen med papir, men blei heldigvis ikkje heilt tett. Ikke bruk plumbo i allefall, det er ikke bra for avløpsrørene.

Det gjelder nok i alle avløp ja, både til dusj, vask, toalett osv. Ikke har jeg sånn sugekoppdings og ikke har jeg plumbo. Vannet renner forsåvidt ne om enn noe sakte, men forsøk ikke fore den med papir eller tykkere . Når sluket går tett, kan det være en idé å prøve seg med en manuell avløpspumpe i gummi, som.

Neste steg er avløpsåpnere, og de fleste går vanligvis rett til dette steget og heller Plumbo i vasken. Dette kan for eksempel være avløpet i kjøkkenbenken, toalettet, et sluk på badet. Ulike middel for avløpsåpning (Mudin, Plumbo, etc.) . Er det tett, slik at vannet ikke renner unna? Et tips til: bruk aldri Plumbo om vasken eller toalettet går tett. Dassen kan være tett, eller dersom du ikke er tilkoblet offentlig kloakk, så kan kummen din være.


NEINEINEI, ikke plumbo i do, leste jeg inne på et annet forum! Avløpsåpnerne Plumbo, Jif og Mudin har sammen med det gamle kjerringrådet. Fett som ikke stivner samler du i tett emballasje og leverer på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.