tirsdag 17. oktober 2017

Toalett med spyling og tørk

Spyler som spruter vann opp i baken etter toalett besøk. Hvordan kan noen tenke at det å tørke seg bak etter et toalettbesøk er nok ? Dagens WC kan gjøre så mye mer: Spyle og tørk, luftrens og automatisk spyling.

Ofte må det estetiske vike for ekstra hygiene og comfort. Birger Hodnefjell tror og håper at toalettet som spyler og tørker deg bak blir vanlig i folks hjem i Norge. AQUACLEAN TOALETTER - spyl og tørk hev og senk Den skånsomme hygienen Vann er en naturlig del av vår daglige kroppspleie.


Nå er toalettet som både vasker og tørker deg etter toalettbesøket her, så nå slipper du kjedelig, grovt og tørt toalettpapir!

Toalettet har dessuten et behagelig LED-lys som er veldig fint om man må. Vi skal jo liksom tørke i en bestemt retning, denne spyler vel ikke . I flere år har vi ledd godt av historiene fra Japan om toaletter med spyling og varmluft. Nå er spørsmålet hvem som ler sist og best, for nå har . Toaletter med spyl og tørk er allerede demonstrert på det norske markedet, og det finnes også automatiske lukkeløsninger for toaletter. Vi har nå Toalett med spyling fra Finn. Hege Braksta og peker på at toalett med spyl for lengst er standardutrustning . Din sitte på kommode på et offentlig toalett i midten av gjør din business.


Plutselig automatiske klosettet uten advarsel når du lener deg frem til å tørke, yikes! Moss kommune vil vurdere toaletter med spyle- og tørke-funksjon ved det nye Peer Gynt sykehjem. Den erstatter det tradisjonelle toalettet og spyler med temperert vann og tørker med varmluft ved siden av å være et helt vanlig toalett. Vanntanken med skyllevannet sitter vanligvis enten i ryggen av toalettet eller er.


Der skjer ofte tømminga av klosettskåla ved utsugning istedenfor direkte spyling. Toalettet kan blant annet løfte dolokket, spyle, tørke og massere brukeren. Velg mellom separat eller helautomatisk spyl og tørk.


Bruk dusjhodet til å spyle vann over alle flatene som skal rengjøres. Fjern støv fra utsiden av toalettet, spray deretter rengjøringsmiddel og tørk av med en lett . Det ergonomisk utformede toalett-setet er produsert i kvalitets-duroplast og har integrert oppvarming. De fleste toalett har et deksel bak trykknappen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.