torsdag 12. oktober 2017

Pris trykkimpregnert materiale

Slikt impregnert trevirke skal ikke brukes på steder som kjøkkenhagen, sandkasser eller lekeapparater der folk kan komme i kontakt med stoffet, og i dag er det . Spørsmål : Vi har kjøpt et lekeapparat til hjemmebruk som består av trykkimpregnert materiale. Jeg har etter det fattet stor interresse for temaet .

Impregnert trevirke har lang leveti og brukes derfor i råteutsatte. Impregnert: rekker,lekter, verandagulv og rekkverk, s14. Trevirke: x impregnert: løpemeter.


Hovedgrunnen til å velge et av disse fremfor trykkimpregnert trevirke er.

Hvor lenge bør man vente før man maler trykkimpregnerte materialer? Har du satt opp et trykkimpregnert gjerde på våren, kan du male det etter et par. Alle undersøkelser viser at de viktigste kriteriene til garasjekjøperne er pris og kvalitet. Trykkimpregnert trevirke stammer typisk fra lysstolper, gjerdestolper, gjerder, terasser og annet som har vært benyttet utendørs.


Trykkimpregnert trevirke er beskyttet mot råte- og insektangrep og har betydelig lengre levetid enn uimpregnert trevirke. I Norden er det etablert fire impregneringsklasser for impregnert trevirke. Disse er basert på Norsk Standard NS-EN 3– Tre og trebaserte produkters . Både pris og kvalitet gjør at jeg synes dette er et veldig godt valg.


Terrassebord i furu, impregnert med en miljøvennlig væske utvunnet av bioavfall.

Terrassebord i kompositt er fremstilt av resirkulert materiale, og kan . Trykkimpregnert trevirke inneholder store mengder arsen, som blir til. Når trykkimpregnerte materialer er billigere enn vanlig trevirke, sier det seg selv at prisen . Tester viser at enkelte parti trykkimpregnert trevirke som selges i dag, ikke. Levering av avfall på gjenbruksstasjoner fra privathusholdninger. Asbest (eternitt ol) og trykkimpregnert trevirke fra husholdninger, kg, GRATIS.


Av: Ingunn Osland Då det sist veke vart kjent at det skulle koste ti kroner kiloen for å levere trykkimpregnert materiale til . Avfall levert i KLEIVI i container, lastebil, traktor med eller uten tilhenger, Pris inkl mva. Alt trykkimpregnert treverk må være tørt før man kan behandle det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.