tirsdag 10. oktober 2017

Oslo kildesortering

Bussenes bruk av biogass fra matavfall i Oslo sparer prosent av. Kildesortering og gjenvinning av plast fra husholdninger sparer 09 . Endelig kan hele Oslo kildesortere i blå og grønne poser. Vi gir deg ti kjappe spørsmål og svar om kildesortering.


Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme?

Usikker på hvordan du skal sortere og hva det du kildesorterer blir til? Oslo kommune Renovasjonsetaten har laget denne Appen for å gjøre kildesorteringen . Alle husstander i Oslo kommune skal kildesortere matavfall og plastemballasje. Oslos system for kildesortert avfall bidrar både til reduserte klimagassutslipp, . Spill Returdunk og møt sorteringsroboten Bagsy med Kildesortering i Oslo som også hjelper oss med god avfallsmerking på festivalen.


Renovasjonsetaten har ansvaret for den kommunale avfallshåndteringen i Oslo, og vi tar hånd om alt avfall du produserer hjemme. Trinnvis innføring av utvidet kildesortering i Oslo 01. Et permanent prosjekt i regi av Oslo kommune.


Utfordringer med å få folk til å kildesortere avfall.

Oslo er blant Norges dårligste kommuner når det gjelder kildesortering. Papir, drikkekartong, glass og metall sorteres ut og gjenvinnes - resten brennes. Kildesortering: Sortering av husholdningsavfall i ulike typer. I Oslo er det obligatorisk med kildesortering. Hos oss får du mange fine løsninger som gjør det enklere for deg å kildesortere.


Klager og spørsmål som krever lengre svar til . Renovasjonsetaten i Oslo kommune innfører utvidet kildesortering av matavfall og plastemballasje. Hele Oslo skal være med innen utgangen av 2011. Alle innbyggere i Oslo kommune skal nå kildesortere matavfall i grønn . Prosjektleder Bente Flygansvær i Renovasjonsetaten vil bidra med sine erfaringer som prosjektleder for utvidet kildesortering i Oslo.


Kildesortering er innført i hele Oslo, og ALLE husstander skal kildesortere. Kildesortering er ikke noe man selv kan velge om man vil gjøre, det er et lovpålagt . I løpet av 20skal hele Oslo kildesortere plastemballasje og matavfall. Pilotprosjekter starter i utvalgte deler av byen 01.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.