mandag 9. oktober 2017

Mosefjerner plen

De fleste ønsker seg en grønn og frodig plen hvor mose er en sagablott og gresset dominerer. Om våren kan du også strø ut eller sprøyte med mosefjerner. Fjerner effektivt mosen mens du slår gress uten bruk av kjemikalier.


Her får du forklaringen på hva en vertikalskjærer og en mosefjerner gjør. Rak bort mosen, eller bruk elektrisk mosefjerner. Har du en veldig bulkete plen vil du også få problemer med mose, fordi vann samler seg i . Hurtigvirkende nitrogen gir rask grønnere og kraftige plen.

Mikrogranulat - enkelt å spre og mindre støv. Vil du ha helt ny plen, med minst mulig arbeid? Kjøpte en elektrisk mosefjerner og spar opp hauer av mose og ugress så det blir endel å . Andre liker ikke mose, spesielt ikke i egen plen, fordi den fortrenger gresset.


En elektrisk mosefjerner koster fra ca 1. Trim mosefjerner fra Bayer, og Mose GTI fra Nelson Garden er nok de mest. Vedlikehold av plen kan være slitsomt enkelte ganger. Når en bruker greip til å lufte plen stikkes den min cm ned der dette er mulig. Sterk 6W motor; Rivebredde cm, passer bra til medium store hager; rivehøyder for året-rundt-vedlikehold; Stor .

Jeg har fått tak i et parti med Mose fjerner for plen, Nelson Garden GTI (liter) som jeg selger ut billig. Her er mine erfaringer med elektrisk mosefjerner. Etter en halv plen holdt ikke dette lenger, og tannhjulet snurret fritt rundt akslingen. Sentrale produktegenskaper En pen plen ved hjelp av den effektive mosefjerneren fra Bosch. Hvis du ønsker en pen plen, må du bruke en . Mosefjerner som enkelt fjerner mosen fra gressplenen.


En brunsvidd plen vil raskt kommer seg når det kommer nedbør. Plener med mye uønsket mose behandles med mosefjerner om våren. Da skal for eksempel Bayers ”Trim Strø-lett Mosefjerner” være effektivt - i alle fall.


Ser at noen roter seg bort i fjerning av mose i plen, men det dreier seg altså . Plenlufter sørger for at du får glede av plenen i lang tid. De faste metallbladene bidrar til at gressplenen får det den trenger: Luft og lys for tett vekst og for at den . Vær oppmerksom på at kjemisk mosefjerner kan skade andre planter i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.