onsdag 18. oktober 2017

Montere peis

Jeg vurderer å bytte ut en ca år gammel åpen peis med en ny mer. Jobben gjort på trivelig vis med resultat som ønsket. Muring av brannmur,montering av peis og pussing av mur.

Det er viktig at din nye peisovn kan monteres forsvarlig der hvor du ønsker. Du skal dermed være sikker på at plasseringen er i tråd med norske forskrifter. Montering av peis er et av våre arbeidsområder. I tillegg kan vi hjelpe bedrifter og privatpersoner med montering av ovn. Før jeg kjøper ovn eller peis, hva må jeg tenke på?


Trengs det en ovn som avgir mye varme eller er det fordel med en . Les om hvilke krav til montering som gjelder. Ved montering av ildsted i eksisterende bolig er det eiers ansvar at . Vi har egne sertifiserte montører og faglærte murere med lang erfaring innen montering av alle typer peiser, ovner og piper i vårt sortiment. Når man skal installere en vedovn eller en peis er det noen ting man må ta. I Norge har man lov til å montere en peis eller vedovn selv.


Enda enklere er det å montere en peisovn. Element peiser har sine fordeler fordi de leveres som komplette byggesett.

De har forholdsvis lav vekt (ca. 2kilo). Peis Montering Stavanger - as granitt, dovre peis, dovrepeisen, gassanlegg, gassovner, gasspeis, gasspeiser, jøtul, krog iversen, montering, nibe - Finn firmaer, . Alle som får ny peis eller ovn plikter til å melde ifra om dette til. Du kan altså montere eller installere en peisovnen selv, men du må sende inn . I et gammelt hus kan det være mange penger å spare på varmekostnadene ved å montere en vedovn.


Følg med når det bores hull i pipa og Lasse monterer sin. Fikk det for oss at vi hadde lyst på ny peisovn og kjøpte en slik siden. Murmester Knut Ulveseth AS murer og sørger for montering av peis på Sotra og omegn i alle størrelser og fasonger, helt etter dine ønsker og behov. Vi sørger for kjøpshjelp, bestilling og montering av peis i Bergen og nærliggende kommuner. Få en mer forutsigbar energikostnad med peis.


Vi monterer stålpiper, peis, vedovner og brannmurer. Ovnsfag AS er et bergensk firma som har spesialisert seg på arbeid innenfor ovner og peiser. En peis skal oppfylle mange ønsker og behov.


I dag kan man montere brannplater på en mye enklere måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.