onsdag 11. oktober 2017

Lampe betong

Découvrez le tableau betong de Sancia Gimbel sur Pinterest, le catalogue d'idées. Découvrez le tableau Betong de Sofia Crona sur Pinterest, le catalogue d'idées. Découvrez le tableau betong de Cecilia Puronranta sur Pinterest, le catalogue d'idées.

En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Vi har samlet åtte tøffe lampe-prosjekter til deg. Betonglampe – Olava Betong Betonglampen er håndlaget og unik og kan brukes både stående og liggende.


The copy of images data is forbidden.

Changes and errors concerning the pictures, price, delivery time and product . Lekker alene med en fin lysepære, eller bruk flere sammen. Lampe til bord i betong med messing-ring på toppen. Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong, og i videoen over viser vår ekspert Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan . Vi er to arkitektstudenter som designer og produserer lamper på fritiden.


Vi startet med støping av betonglamper høsten 20på en workshop i regi av . Interiørbutikken Bolina selger alt fra potter og vaser til større spisebor stuebord og benker i betong. HEAVY LIGHT COLLECTION - i påvente av lamper, hånd-cast betong: ren, deco og design, DECODE.

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse. Vakker, stilren lampe med base i betong, inspirert av tradisjonelle oljelamper. Ved at fokusere på betong som en designmulighet, kontra et uformbar byggeelement, har Benjamin Huber. Tove Adman er velkjent for sine fine, formsterke produkter i betong og aluminium i spennende design, ofte med en.


Jeg må ha nye lamper i spisestuen, så hvorfor ikke lage den selv? Må ha, var gjerne å ta litt hardt i, men de vi har nå passer ikke så veldig bra inn lenger. Edison lampe-betong - Lampen Edison fra Tove Adman er blitt en klassiker _ en lampe der skjermen har fått sin form etter en vanlig lyspære.


Disse helt fantastiske betonglampene fra Nud med store hallogenpærer fåes med ledninger i hvit, grønn eller gul. Andre farger kan også skaffes hvis det er et . Concrete er en original og flott lampe som er laget i betong som gir en litt mer matt og mørk følelse. Lampen har en diameter på cm og medfølgende ledning . Töff rund olje lampe til bruk ute fra danske IO Scandinavia.


Desto mer vann du har i massen, jo mer finkornet blir . Meny JWDA Betong Lampe er en delikat og rå lampe av Jonas Wagell. Lykten er laget av betong, messing og glass, vil passe perfekt med ulike .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.