fredag 6. oktober 2017

Jotun fargekart

Vi er spesialister på farger og har også mange spesialutviklede farger som du kun får hos. Helt i tråd med tidens tendenser reflekterer Jotuns nye fargekartet et stort spenn i farger og stilarter. På onsdag da lanserte de et nytt fargekart .

Tirsdag ettermiddag ble Jotuns nye fargekart for 20lansert. De nye fargene er delt inn i tre paletter eller stiler, med en gruppe jordfarger, . I den hektiske hverdagen er det fler og fler som er opptatt av å finne balanse i livet. Med Jotuns fargekart-app, Jotun Color Cards, vil du få tilgang til å se alle fargene og inspirasjonsbildene fra de ulike fargekartene.

Om du ønsker et svalt rom hvor du nærmest kan kjenne følelsen av frisk . Dette viser Jotun i sitt nye fargekart med Deco pink og Dusty Red mot grønnfarger Pale Green og Evergreen. Når Jotun slipper sitt nye fargekart, ja da følger vi som jobber med interiør godt med. De er dyktige til å fange opp essensen av hva vi kan vente . Jotun hadde flere godbiter å by på da de lanserte årets fargekart for 20i Oslos nye kultur- og restauranthus, Sentralen, i dag. Fargekartet fra Jotun LADY Home Living 20er lansert. I lady sin inspirasjonsblogg kan du lese mer om nyheten, og lære mer om bakgrunnen for fargene i det nye fargekartet.


Jotun is pleased to launch Europe's first paint colour matching application for iPhone. Jotun ColourMatch makes finding your favourite colour . Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male . Forrige uke kunne vi endelig vise frem det nye fargekartet fra LADY til interiørpressen, og nå til dere! Tendenser i tiden: Vi stopper opp og tar oss tid til å reflektere over vår livsstil.


I går var jeg tilstede på presselanseringen av deres nye, globale fargekart for 201 A journey of colour and lifestyle. Farger: SENS 99Nøytral og 99Morgendis. Farger: SENS 33Lille prinsesse og 31Tryllestøv (stol). Jotun Lady Home Living ,nytt fargekart,inspirasjon,nye impulser,trender,Nordic Living,Continental Living,Urban Living,kalkmaling .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.