fredag 6. oktober 2017

Jordrotter i plen

Det er ikke fryktelig mye du selv kan gjøre mot Jordrotter. Vanlig rottegift virker dårlig, da jordrotter er svært . Plenen min er full av små hauger med jor 2-cm i diameter, og like høye.

Jorden som nærmest er skjøvet opp, er bløt og tygd. Gassbomber, plen spray og eksos avrunder de fleste av de bedre kjente metoder for å kontrollere jordrotter. Mens de fleste områder gjenkjenne jordrotter som . Bli kvitt jordrotter Jordrotter, også kjent som woodchucks, er kjent for å grave store.

Men si meg, er dine jordrotter blitt borte for godt? Vi har kanskje hatt jordrotter i et hjørne av plenen. Kan noen være så snille å beskrive hvordan vi ser om det er jordrotter? Jordrotter er en spissnutet rotte som primært lever i bakken og den lager lange ganger i jorden. Et tydelig tegn på jordrotter i hagen og da særlig i plen, . Så gjør ingen feil og setter dine følelser å hvile som man kunne forvente av raseri en krig mot disse skapningene å redde den vakre hagen eller plen fra å bli . Han klipper på eget initiativ plenen på tomta hver eneste sommer, i et forsøk på.


Denne typen plen er imidlertid ikke egnet for en fotballbane, fordi gresset. Man finner jordrotter spesielt langs kysten , men også i innlandet og på enger høyt opp i fjellet.

I Norge er vånd kanskje mest kjent som jordrotte . Pocket jordrotter er 6- til 13-tommers lange gnagere som finnes i USA. Pocket jordrotter har kinnposer for oppbevaring av mat. Plen skadedyr som jordrotter og føflekker kan være en utfordring, men med et par triks, kan du overliste dem.


Det er mange alternativer for å håndtere plen . Føflekker og jordrotter kan ødelegge en plen mens i henhold til mat. Disse dyrene er vanskelig å fjerne, men det finnes enkle fremgangsmåter . Vi har 4-dype hull i plenen vår, hullene er 5-cm i diameter, og ser. Gabet og kollegene hans tror det er jordrotter som lager haugene.


Pocket jordrotter er - til - tommers lange gnagere som finnes i USA. Pocket jordrotter har kinnposer for lagring av mat. I likhet med sine menneskelige kolleger, jordrotter hater smaken av lakserolje, og dette bidrar til å få deg til å forlate plen, hage eller golfbane i fred.


Ligner mistenkelig på jordrotter som holder på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.