onsdag 18. oktober 2017

Glassmonter vegg

Produktene i denne kategorien er beregnet for å kunne henge på vegg. De kan enten skrues fast, stå på hylle eller henges i panelvegg ved hjelp av braketter. Glass i sider, låsbare skyvedører i front.

Kan om ønskelig leveres med glass eller plate i rygg. Glass i sider, låsbare skyvedører i front, plate i rygg. Lagret i original emballasje Brukt i mnd. Høyde mm 8Bredde mm 8Dybde mm 2Materiale herdet glass .

Veggpanel med sokkel og forskjellige muligheter for å forandre bakgrunn Størelse 1200x460x2160mm Ta kontak for nermere info og valgmuligheter på . Vitrineskap med toppmonterte lys, produsert med sikkerhetsglass, med sølvlaminert mdf og stabile hjul. Glassmonter for vegg, hylle, hvit rygg. BS 10L Monter på ben med lyskasse 1035x335xH21mm “ 8. B 58L Monter for vegg med lyskasse 1035x335xH10mm “ 6. IKEA - DETOLF, Vitrineskap, brunsvart, , Med et vitrineskap kan du vise frem og beskytte glasstøyet eller samlingene dine. Keramisk installasjon i en glassmonter, samt elementer (blomster) i keramikk på vegg i barnerom og vegg ved inngang til kontorer. Glassmonter fra Krogsæter er et godt og billig alternativ for mindre utstillinger - eller der det er behov for flere montere montert i rekke på vegg.


Tenk deg en falsk krystall ring pakket i en pels foret glassmonter.

En baseball -kort glassmonter beskytte kortene mot skader som samtidig er solid nok til å henge på veggen. Kommersiell montre kan komme med spor for . Det å våkne opp til strålende sol og en diskokule som sprer lysende glede rundt i stua, gjør at (torsdagen og) helgens festligheter blir litt lettere . Display - Vegg - SkoFlott display til masseeksponering av sko. For eksempel ville det være lite lurt å vise en maskin-laget drakt sverd i en forseggjort glass glassmonter hengende fra veggen, men en meget . En hel vegg på kontoret til Pål Kristiansen er dedikert modellbiler. Et glassmonter ble satt inn på kontoret, men ble kjapt fylt opp. Gitter samt innvendig glassmonter av sikkerhetsglass f. Pop-up Vegg - akrylskilt, butikkdesign, butikkeksponering, butikkhyller, butikkinteriør, butikkmateriell, butikkprofilering - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Med vitrineskap som fyller en halv vegg og et praktisk glassmonter kan du vise frem ditt fineste porselen. Vi satser på kvalitet og funksjon glassmontere til en bra pris. Den største delen av vårt utvalg kommer direkte fra Italia!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.