fredag 13. oktober 2017

Bli lærling

Opplæringskontoret kan hjelpe deg når du skal søke læreplass! Som lærling starter du opplæringen i videregående skole, og som regel avslutter du opplæringen med læretid i . Som lærling eller lærekandidat har du lønn under opplæringen. Du har kun rett på lønn for verdiskapningsdelen av læretiden.


Du blir med i et lag ledet av en erfaren bas hvis du begynner som lærling i. Dersom du ønsker mer informasjon om denne måten å bli lærling på, kontakt ditt . For å bli lærling må du inngå en lærekontrakt med en bedrift.

Du kan ta kontakt med en bedrift og skaffe deg læreplass selv. For å bli lærling, må du sende en skriftlig søknad til oss. Vi kan hjelpe deg å finne læreplasser eller bedrifter som er godt egnet til dine ønsker og behov. Her finner du all relevant informasjon i forbindelse med søknadsprosessen og annen viktig informasjon. NRC Rail Norge er godkjent lærebedrift innen signalmontørfaget.


Vi kan gi deg allsidig opplæring innen dette fagfeltet. NRC Rail Norge er godkjent Lærebedrift innen forskjellige fagfelt. Vi er opptatt av å bruke gode og moderne løsninger i arbeidet, og som lærling i Infratek vil du bruke elektroniske hjelpemidler fra starten av læretiden.


Som lærling vil du hele veien bli fulgt opp av en erfaren veileder.

Med tett oppfølgning ivaretas progresjon og kvaliteten på læretiden din. Hareid Group kan gi deg god fagopplæring innenfor en rekke områder. Etter fullført læretid vil du ha god praktisk og teoretisk kunnskap innenfor faget ditt.


Maleryrket krever ferdigheter, nøyaktighet og faglig innsikt. Overflateteknikk er langt mer variert og omfattende enn å bare male. Tysvær kommune tar inn lærlingar i følgjande yrkesfag i 2016:. Boreal er på utkikk etter gode lærlinger. Se oversikten over hvilke lærlinger vi har tatt inn.


Det er mange bedrifter som annonserer ledige læreplasser i aviser og på internett. Følg godt med og ta kontakt direkte med bedriften. Det er lov til å trives på jobben og å bidra til et positivt arbeidsmiljø, ha humor, ta ansvar, se muligheter, være stolt av sitt yrkesvalg og ha ambisjoner….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.