tirsdag 10. oktober 2017

Beskyttelsestrekk til utemøbler

Beskytter mot regn, skitt og bleking; Kraftig trekk i vannavstøtende polyester; 3x. I vårt nordlige klima anbefaler vi å bruke et møbelovertrekk når utemøbler . Våre møbeltrekk er et resultat av at flere og flere har savnet et vanntett trekk for å kunne beskytte møblene og puter fra vær og vind.

Vi har derfor samlet en rekke gode råd til hva du bør være oppmerksom på og hvilke muligheter du har, når du skal kjøpe nye utemøbler. Sammenlign tilbud på Trekk til utemøbler i kategorien Hagemøbler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar . Se vårt store utvalg av ute- og hagemøbler. Møblene finnes i ulike størrelser og materialer og kan lett tilpasses uteplassen.

Hageland-butikkene i Aurskog, Fredriksta Kråkstad og Skarnes. Den er ment som et tilbud til deg som kunde hvor du . Ta av putene og sett dem inn eller ha dem i en puteboks. Sett stoler og sofaer under bordet om mulig og ha trekket over.


Trekk til Sandhamn loungesett Svart trekk som kan brukes til loungesettet Sandhamn. Ta deg god tid så du kan nyte hvert sekund av sommeren i dine utemøbler. Beskytter utemøbler, ve til transport etc.


Før vi endelig får hilse på vår- og sommersesongen må uterommet bli klargjort. Har vinteren satt sine spor på hagemøblene?

Norge som tar turen innom for å sikre seg flotte utemøbler til vår. Vi har mange varianter av beskyttelsestrekk til bla. Trekk til hagemøbler laget i solid 600D Polyester som beskytter dine hagemøbler og forlenger levetiden. Laget med forskjellige smarte funksjoner. Vi har også fått trekk for skjermveggholderen, som beskytter den for.


Leveggserie i rotting som komplimenterer dine rotting utemøbler på terassen. Disse kjekke overtrekkene setter en effektiv stopper for både skitt, pollen, forurensing, støv og ikke minst nedbør! Nå slipper du å ta runden med bøtte og klut før . Trekk i beige polyester for beskyttelse av hagemøblene når de ikke er i bruk.


Prisen på utemøbler er avskrekkende på et skralt studentbudsjett,. Passer til alle runde hagebord med en maks diameter på 1cm. Alle møbelovertrekk er produsert i et kraftig, vanntett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.