fredag 22. september 2017

Takshingel leggeanvisning

Denne delen av shingelens bakside har en beskyttelsesfolie som også hindrer sammenklebing i pakkene. APRIL 20Generell informasjon Underlag. LEGGEANVISNING Bedriften Produktene Mulighetene Heller det til takstein?

C, bør takshingel og tilbehør lagres i rom- stemperatur i minst ett døgn før montering. Takshingel kan legges på tak ned til 15°. Elevene skal i oppgaven arbeide med takshingel, og spesielt med fotplate og møneplate.


Videoen under viser leggeanvisning for ny shingel på gammelt tak.

Inte minst för Isola Takshingel – som är utvecklat för att tåla extrema påfrestningar. Isola baserar utvecklingen av sina tak- produkter helt på den kunskap som. C, bør takshingel og tilbehør lagres i romstempera- tur i minst ett døgn før montering. Renovering ovenpå eksisterende bølge eternitt tak.


KAMI renovering ovenpå eksisterende skifer . Taksingel er et sterkt takmateriale med et fint utseende og lav vekt. Det består av mineralfiberfilt som impregneres og belegges med spesialasfalt. Isola Takshingel er asfalt takbelegg i form av utstansede stykker som legges med.

Leggeanvisning Terraplegel, Aluplegel, Plusplegel. Shingel lages av glassfiberarmert asfalt og takbelegg, og har lang levetid. Shingel er et utpreget gjør-selv-produkt, og det ligger med leggeanvisning i hver . Minste platetykkelser for bærende taktro . Takshingel med glassfiltstamme, impregnert og belagt med SBS asfalt.


Kraftkleberen sikrer en rask nedklebing av tungene og gir en . Icopal takshingel – raskt å legge, lang holdbarhet. Leggeanvisningen VA : Leggeanvisning VA : VA - vann og avløp. Det er dette sjiktet som hindrer lekkasje videre i bygget hvis primærbelegget, som f. Nortett Takshingel er et asfalt takbelegg som består av utstansede stykker som. Kan også legges ned til grader ved bruk av underlagspapp.


Noen takplater legges ned til graders takfall (decra), . Garantien gjelder kun når produktet er benyttet i samsvar med gjeldende leggeanvisning på utførelses- tidspunktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.