onsdag 6. september 2017

Radiatortetning

Du er her: Hjem › Produkter › Bilpleie og service › Kjemikalier › Lekkasjebehandling › Radiatortetning. Det sies at radiatorsement virker slik at det herder i kontakt med luft. Dette skal være grunnen til at det ikke tetter kjølekanaler og andre viktige. Radiatortetning Stopper effektivt de fleste lekkasjer i kjølesystemet.


Radiatortetning 3ml, Universal passer til de fleste bilmodellene. RISLONE Radiator Stop Leak Markedets beste og sikreste radiatortetning. Kan brukes i alle frostvæske og kjølesystemer for lekkasjer eller forebyggende uten å.

Den avanserte formelen fungerer på for eksempel topplokket og forsegler alle andre lekkasjer bedre enn konvensjonell radiatortetning. STP Radiator Tett gir en permanent tetning av de fleste lekkasjer i et kjølesystem. Du KAN prøve med et par bokser Bar\'s Leaks radiatortetning. Felleskjøp butikkene samt Volvo lastebilverksteder.


Hvis du ikke har planer om å ha bilen så lenge, så kan du jo hive oppi sånn radiatortetning. Hadde kjølevæskelekkasje på min passat også, fant ut at det var lekkasje i radiatoren, funket kjempefint med radiatortetning som jeg kjøpte på . Søkte på mekonomen og der har de tre forskjellige produkter innen radiatortetning. Chemical Rubber Companys (CRC) 250ml flytende til kr 56 .

Et lite spørsmål hvis bruk av radiatortetning: hvor heller man på, i påfyllings eller ekspansjonstank. Radiatoren min har tydeligvis noen små hull. Jeg ser det er fuktig i noen av rillene, og eg må etterfylle på ekspansjonstanken i blant. STP Radiatortetning - STP Diesel dyserens - Diesel problemløser, kondensfjerner - Fuel line cleaner - Fire stop spray - Turtle cockpit shine pad - Isoleringsband . Gir permanent tetning av lekkasjer i alle resirkulerende vannkjølingssystemer.


Hemmer rustdannelser og forebygger dannelse . Et tips: Dersom lekkasjen er veldig liten kan du prøve å tette denne med noen form for radiatortetning. Snakket med verkstedet og de anbefalte ikke slik flytende radiatortetning heller, bare i Worst case scenarioer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.