onsdag 13. september 2017

Mosefjerner for tak

Går det an å fjerne mosen på taket uten å måtte klatre opp? Rengjøringsmiddelet Tak GTI lover deg nettopp dette. Mosefjerner for tak eller grønskefjerner kan også brukes.

Du kan vaske taket med Klorin blandet med vann i forholdet 1:4. Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Tak GTi er et rengjøringsmiddel for mose, lav og alger på tak.


Den første tiden etter behandling vises kun en liten virkning og det kan ta flere måneder før mosen . En effektiv mosefjerner som kan brukes PÅ ALLE MATERIALER! Jeg har tak med takstein, hvor det er kommet mye mose øverst på taket. Hvordan fjerner jeg dette uten å skade taket? Mosefjerner er imidlertid regnet som plantevernmiddel.


Den kan legges på alle typer tak som ikke inneholder metall. Jeg har et tak som ser ut til å være tett og kan fungere bra i flere år til. Mosefjerner kan brukes like godt på tak som på plen. La nytt tak i 200 har begynt og bli litt mose i overgangen på stienene.


Med rengjøringsmiddelet Tak GTi holdes taket fritt for ny påvekst i lang tid.

Sopp- og algefjerneren fjerner effektivt vekster som mose, alger og lav fra tak, treverk, stein, mur, fasader og terrasser. Alge og Moserent beskytter taket for at det skal gro ny mose og skal kunne virke fra 1-år før en ny runde med tak vask. Mose gror fast og trenger inn i takstein og shingel! I utgangspunktet er jobb med tak en jobb for profesjonelle.


Taket blir glatt og man skal bakse med vannslange, eventuelt høytrykksspyler, . Da skal for eksempel Bayers ”Trim Strø-lett Mosefjerner” være effektivt - i alle fall ifølge noen naboer som har. Få tak i noe kobber og lag en balje med vann. Jeg brukte en jernsulfatbasert mosefjerner spesielt beregnet på tak.


Fukt opp området med vann, gjerne tilsatt vaskemiddel eller mosefjerner. Har du et tak av bølgeeternitt med masse mose på, anbefales det . Som med alle byggematerialer, er det også med Decra et par gode råd du bør følge hvis du vil bevare ditt nye tak pent og tett i mange år. For enkel og effektiv fjerning av mose og lav fra taket.


Man slipper å gå på taket, koble på hageslangen, gå opp i stigen spray taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.