fredag 22. september 2017

Male vindu innvendig

Tips og råd om hvordan du maler vindu innvendig. Her kan du se en instruksjonsfilm fra Jotun om hvordan du maler vindu innendørs. Denne bruksanvisningen gjelder for nye trevinduer som ikke er malt før.

Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere striper. Det er mye å huske på når du maler dører og vinduskarmer. Her finner du trinnvise instruksjoner som viser den beste måten å gjøre det på. Ottos tips: Her får du en nøye gjennomgang av hvordan du maler vinduer fra start til slutt. Klippet er hentet fra DVD'en Ottos innemaling.


Da var tiden kommet til å prøve seg på det første av 30-vinduer i huset som er i ubehandlet tre innvendig. Male vinduskarmer - posted in Hus, hage og oppussing: Vi driver å pusser og skal. Høvlet treverk og skarpe kanter er noe av det vanskeligste å male. Disse er ikke synlig til vanlig, siden de gjemmes inne i karmen når vinduet er lukket.


Friske opp farge på maling, plast, gelcoat m. MAXBO har et bredt utvalg av vinduer med kvaliteten du forventer. To ting er avgjørende for vinduer og dørers levetid – materialkvalitet og vedlikehold. Vil du male en oljet teakdør, vasker du etter slipingen med filler godt dynket i rødsprit eller. Du kan bruke samme maling innvendig, men i så fall tre strøk. Gamle vinduer bør behandles som verdifulle antikviteter!


Når treverket er oljet, kan en legge vinduskitt i sprekkene og deretter male. Ofte kan innvendig maling være ganske hel, mens den utvendige kan være krakelert og . Beboerne bør male vinduene sine innvendig, hvert 2. Vi skal male lister og vinduskarmer i eggehvit. Sletten har gitt Possidonio Boligtjenester AS en positiv omtale for oppdraget Male vinduer innvendig.


Det er best å male når det er kaldt ute, og kunstig oppvarming inne. Behandling av hytte vinduer - posted in Åpen Post: HeiVi kjøpte oss kjøpte. Spalteåpningen treffer innvendig vinduskarm slik at varm luft stiger opp på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.