torsdag 21. september 2017

Kule baderom

Foretrekker du et langt og varmt bad ovenfor en dusj? Med disse kule tingene i dusjen, vil du ikke forlate baderommet og dusjen blir garantert . For å gjøre et baderom om til et sted som handler like mye om velvære som funksjonalitet er lyset et naturlig sted å begynne. Veldig god kvalitet to kule hvit baderom skap selges for rimelig pris!


Pris for 450kr per skap ellers 900kr til begge skapen Mål per skap :B30cm . Pent brukt kule hvit baderom hyller selges for rimelig pris! Pris for 400kr Mål B44cm D33cm H190cm Jeg kan levere også men litt kommer tilleg .

Hos JYSK har vi et stort utvalg kule dusjforheng i forskjellige farger, med og uten print, til ethvert baderom. Velg det dusjforhenget som passer ditt behov . Her finner du masser av morsomme, lekre og koselige ting til baderommet ditt. Dette handler kanskje ikke om organisering, men det handler om hvordan du kan gjøre baderommet litt ekstra kult. Hva med å få et dusjhode med farget LED-lys . På et mindre baderom i første etasje var situasjonen en annen: De forrige eierne hadde allerede pusset det opp, kort tid før Rasmussen flyttet . Og tre er veldig moderne igjen, også på baderommet!


Vi leverer utstyr til kule og unike bad i moderne hjem. Også til kule kjøkken, vaskerom og andre våtrom.

Trenger du en stilig lampe til baderommet? Vi har mye baderomsbelysning og baderomslamper. Viggo Venn og Mathias Storm Michelsen driver Gult er Kult Studentbedrift! Vi vurderer våtromsbelegg på bad istedetfor flis. Jeg kunne tenkt meg belegg med struktur, altså mer som disse industribeleggene med runde . Mange sverger til tradisjonelle lyse veggfliser, men stadig flere tør å ta mer spenstige flisevalg.


Etterligninger av stein, marmor og betong er. Siden jeg jobber med flis og baderom hver dag har jeg her funnet noen kule inspirasjonsbilder på. Designet på armaturen vil understreke helhetsinntrykket på baderommet.


En stilren armatur med rette linjer vil understreke en minimalistisk design. Siden jeg jobber med flis og baderom hver dag har jeg her funnet noen kule inspirasjonsbilder på bad. Her kan du se noen kule og billige storbyhoteller med priser helt ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.