onsdag 20. september 2017

Glassmester speil

Speil til bad kan fås i alle former og størrelser. Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil . Vi fører også mange typer beslag til speiloppheng for forskjellige montasjer.

Bronsespeil; Sotet speil; Vanlig speil; Diamantspeil . Speil på veggen gjør rommet større fordi speilet reflekterer lyset tilbake ut i . Din Glassmester - Oslo, Asker og Bærum leverer Glasshyller og speil i følgende områder. Bærum Glassmesterforretning har spesialdesignede løsninger for dusj og speil til bad.

Og tilpasse og skjære til speil krever spesial verktøy og erfaring. Ordna nytt speil for 55- hos lokal glassmester. Hvor mye cirka koster det pr kvm hos en glassmester med speil? Speil på ba soverom, gang, stue eller oppholdsrom. Har du speil på veggen vil det gi en følelse av at rommet virker større fordi . Store speil montert rett på veggen gjør rommet større fordi speilet reflekterer lyset tilbake i. Har du spørsmål eller trenger en glassmester kontakt oss nå.


Vi utfører det meste innen tradisjonelt glassmester arbei som skjæring av glass etter mål eller fasong. Glassmester og autorisert rådgiver i glass.

Tilskjæring og sliping av speil, reperasjon av bly- og messinginnfatninger, dusjvegger og dusjdører, glasstak, kontorvegger og dører, glasshyller med mer. Glassmesterkjeden, en samarbeidsgruppe av og med glassmesterbedrifter i . Vi leverer speil i klart, bronse- og sotfarget tilpasset til ditt ønsket mål, max størrelse 32x 22mm i tykkelsen og mm. Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil over vasken, kan vi ordne det du måtte . Skreddersyr speil og glass til ba kjøkken og andre oppholdsrom; Eksperter på utskifting av punkterte isolerglass; Brannvernglass; Lydreduksjonsglass (støy) . Glassmester Reidar Hesler AS, med over år i bransjen har vi god erfaring som leverandør av glassrelaterte produkter.


VED BEHOV FOR GLASSMESTER, KONTAKT OSS PÅ 20 . Benytter man speil på riktig måte, vil man oppnå å fremheve det man måtte ønske. Speil kan bestilles i alle former og dimensjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.