fredag 22. september 2017

Feng shui soverom

Når du plasserer Feng Shui soverom må overholde regler, Dette rommet har en spesiell plass i huset. Det bruker mest tid: Slapp av og gjenopprette makt, elsker . Feng shui er en gammel kinesisk filosofi som lærer hvordan arealplanlegging, plassering av objekter og farger kan påvirke den totale lykke for . Feng Shui er en felles betegnelse, men hva vil det egentlig? Feng Shui er en gammel kinesisk doktrine, som oppsto rundt 30år siden. I følge Feng Shui-læren er det fargene og himmelretningene som påvirker.


Passer til kjøkken, stue og soverom fordi den er oppløftende.

Feng shui er en måte å strukturere hjemmet for å tiltrekke seg suksess i alle. Soverom er din sensuelle sone for hvile, lidenskap og fornyelse. For meg de beste roms farger Feng Shui Feng Shui farger er elementer av brann: rø oransje, lilla, rosa og gul sterk.


Hvis du tror på flaks og tilbehør så vil du . Making rom på prinsippene i den gamle kinesiske læren Feng Shui balanserer hjem energi og planlegging rom for rom, for å skape et lykkelig . Ville du likt å ha et soverom som gir optimal hvile? Kanskje er det på tide å investere i en god natts søvn? Riktig feng shui soverom teknikker inkluderer også hensyn til møbler og tilbehør plassering. For eksempel bør enger ikke være i en rett linje fra en hvilken som .

Ifølge filosofien Feng Shui, har soverommet en spesiell plass i huset. Og ikke bare fordi det forlenger levetiden på en tredje. Feng Shui soverom fokuserer på fre noe som kan oppnås ved bruk av myk belysning, beroligende farger og komfortable møbler.


Feng Shui soverom I dag prinsipper gamle kinesiske læren om feng shui er i økende grad tatt hensyn til i regenerering av sitt hjem eller . Til soverom er det fint med fargetoner i grønt og blått som gir ro når du skal . Som vi er på vårt mest sårbare når vi sover, er feng shui på soverommet. Soverom bør bare brukes til for å sove og slappe av og ikke være et sted å sette et . Ancient kinesisk feng shui teori er basert på den positive flyten av energi, kjent som chi. Hvis den fysiske livet er rotete og jumble følger din mentale liv dress. Energy - det strømmer gjennom kroppen din, og det strømmer gjennom ditt miljø.


For tusenvis av år har feng shui mestere studerte livsenergi kjent som chi og . Ifølge de gamle læren om feng shui soverom - ett av de viktigste største rommene i huset. Og det er umulig ikke å bli enige, fordi i den tilbringer . God søvn og hvile er viktig for å ha ett godt liv og gode dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.