fredag 11. august 2017

Tre stumtjener

Vår egen stumtjener med utgangspunkt på det danske designet på samme stumtjener. Henges på vegg med stålrør på baksiden. Stumtjener er tingen for deg som ikke har så mange vegger å henge.

Tre Stumtjener - Barnemøbler 6291Stor tre-formet stumtjener som kan settes fast på veggen. Tree kan leveres som frittstående stumtjener eller monteres på vegg. Tree, en kleshenger for Swedese, er en av de mest kjente produkter av dette . Sammenlign tilbud på Stumtjener tre i kategorien Oppbevaringsmøbler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av .

Invitér naturen indenfor med Michael Young Katrin Petursdottirs super bestseller! Kjøp Magis Paradise Tree hos designdelicatessen. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.


Hei Som overskriften lyder er jeg ute etter en stumtjener formet som et tre? Materialet er ikke så nøye; kan være både i stål og i tre. Alice Fox Stumtjener Tre Blå er en morsom og original stumtjener barna kan henge klærne sine på!


Et perfekt og barnevennlig møbel ute i gangen - eller på . Se vårt store utvalg av Stumtjener til gode priser. Stumtjener, opprinnelig et lite serveringsbord som består av tre bordplater over hverandre, en større plate nederst (ofte rund) og med mindre .

Med dette lekre klesstativet er det enkelt å alltid ha det ryddig samtidig som stumtjeneren er et dekorativt møbel. Produktet er utformet som et vakkert tre med . Tree Stumtjener fra Swedese fås i finer samt flere lakkfarger. Stor på fot: Høyde: 194cm x Diameter fot: 89cm. Tøff stumtjener Ghost i tre med sokkel i sement Unique form L:W:H:1Material: New teakwood Color: Natural. Et tre til å henge jakken eller vesken på.


Mette Almsbakken har laget en vegghengt stumtjener formet som et tre! En stumtjener er et stativ til opphenging av klær, særlig yttertøy. Stumtjenere finnes både i messing, stål og tre.


Kvalitetsmøbler til faste lave priser, trygg og enkel netthandel med service i topp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.