mandag 7. august 2017

Polykarbonat tak

Kanalplasttak är tillverkade av polykarbonat. Starkt och slagtåligt, med bra ljusgenomsläpp. Välj vilket typ av kanalplasttak du är ute efter!

Kanalplast mm Halle Isolux Klar Komplett Tak. Kanalplast Plastmo TwinLite Klar Komplett Tak mm. Takpannorna finns i olika tjocklekar med olika isolerande .

Rodena kanalplast polykarbonat skikt Opal RODENA kanalplast är en ny, stark och konkurrenskraftig kanalplast. Här på K-rauta hittar du tåliga plasttak och tak i plexiglas för ditt uterum, altan eller terrass till ett bra pris. Fördelarna med ett tak av plast är många. I løpet av en 10-års periode har takplater av polycarbonat blitt det dominerende takmateriale på hagestuer, vinterhager og andre bygg . Plasttak PC Opalvit kan användas till mycket, exempelvis uteplatsrum, altaner, hallbyggnader, förrå drivbänk, carport mm.


Isolasjonsplast av polykarbonat er bygget opp av kanaler som gir god isolasjonseffekt. De og mm tykke isolasjonsplatene av polycarbonat er bygget opp i . Hej Vi säljer polykarbonat, plast material 1 , mm tjock färg - transparent, rök, en skiva m lång och m bred . Takplater i polykarbonat gir et værbestandig tak.

Ekstra UV-beskyttelse gir et holdbart tak. Mcket lämpliga och tilltalande för stora ljusinsläpp på fasader och tak. Vår standardkvalitet i polykarbonat för transparent glasning. Kanaltakskivorna är tillverkade i okrossbar polykarbonat som gör dem mycket väderbeständiga samtidigt som de har goda isolerande egenskaper.


Med denna skiva bygger du ett ljust, trevligt och väderbeständigt tak. Tillverkas i polykarbonat vilket är ett svårantändligt material som uppfyller Boverkets . Skivor av polykarbonat (PC, karbonatplast) är glasklara och har en enastående slagseghet, ca gånger högre än för plexiglas (akrylplast), som i sin tur är . Takplattorna finns i olika tjocklekar med olika isolerande egenskaper. Polykarbonat Tak - företag, adresser, telefonnummer. Jag ska byta tak på mitt uterum, men ska jag välja pvc eller polykarbonat?


Dessutom vill jag helst ha glasklara skivor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.