onsdag 9. august 2017

Komfyrvakt anna

Påbudet om å installere en komfyrvakt ble innført fra 1. At kun nye installasjoner må ha komfyrvakt. Dermed sette han i gang med å utvikla ei komfyrvakt som skal hindra.

Eit anna produkt som Iversen har utvikla, er ein røykvarslar som seier . Komfyrvakt Anna 25A F1614Komfyrvakt Anna består av Elvakt Anna og Varmevakt. Formålet med komfyrvakten er å begrense en eventuell brannfare hvis. Med klare instrukser, for meg og Alzheimerpasientene - Hyggelig å hilse på deg, Anna!

Ein komfyrvakt kuttar straumen til komfyren. Gryteklutar, kjøkkenhandkle, aviser og anna som er plassert rundt komfyren, kan fort ta fyr og føra til at flammane . Varmevakt er varmeføleren som kobles til Elvakt Anna eller Elvakt Thea. Komfyrvakt Anna består av Elvakt Anna og Varmevakt.


Dette kan mellom anna kome av at menn har noko meir risikofylt åtferd. Men no er det komme nytt regelverk og blant anna pålegg om komfyrvakt og eit minimumstal stikkontaktar. Kast gamle skøyteleidningar og anna gammalt. Det er fort gjort å gløyme å skru av kom fyren. Men komfyrvakt, nye normer og riktig bruk.


Oppgrader ditt sikringsskap med ny teknikk, mellom anna med jordfeilautomatar, overspenningsvern (lynvern) samt ein plakat i døra som er . Om denne tek fyr, kan flammene fort spreie seg til blant anna gardinene. God reingjering av filtera pluss komfyrvakt er nokre av råda. Illustrasjon og foto: Anna-Julia Granberg — BLUNDERBUSS.


SRKomfyrvakt er NEMKO-godkjent, og best i test . I tillegg må vi blant anna i langt større grad enn i dag dra inn frivillig. Komfyrvakt og jevnlige brannøvelser vil kunne redde mange eldres liv, mener. Mellom anna Kårvatn Fjellutstyr som er nominert til Nynorsk . Det er ein målar, som også kan etterinstallerast, som stengjer straumen om det blir for varmt. Installasjon av komfyrvakt kan hindra brann. Ikkje lad mobiltelefon eller anna elektrisk utstyr om natta.


Vurder montering av komfyrvakt (påbudt på nye anlegg). Desse apparata står framme i heimen og har lett for å trekke til seg støv og anna rask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.