tirsdag 8. august 2017

Jotun vegg og tak

I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode). Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket fa. Svanemerket maling og lakk: - oppfyller strenge krav til innhold av kjemikalier og løsemidler - oppfyller kvalitetskrav blant annet i forhold til dekkevne og .

Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Med JOTUN Vegg og Tak får du en i maling som gjør malejobben enkel. Den er lett å påføre, dekker godt og gir et pent sluttresultat. Malingen er lett å påføre og den er blank nok til vegg og matt nok til tak.


Slik får du rene, hvite og sofistikerte overganger mellom vegg og detalj. JOTUN FARGETRYGGHET: Ved å bruke Jotuns produkter er du sikret at. Vi har brukt Klassisk Hvit på alt som er hvitt, silkematt i taket, halvblank på . Kategori: Jotun og andre produsenters interiørprodukter.


Smart nyhet fra Jotun lar deg dyppe rullen rett i boksen. Selv om malingtypen er matt, kommer den i to ulike glansgrader: for vegger og for tak. Jotaplast Vegg leveres i hvit farge og a-base på og liter.


JOTAPROFF PROSJEKT VEGG TAK er en prosjektmaling som bidrar til en arbeidseffektiv.

Alle andre farger skal blandes over Jotun Multicolor. Jotun loft- og vægmaling 2iVegg Tak L hvid base. Denne i maling fra Jotun egner sig både til væg- og loftmaling.


Produktet benyttes til vegg og tak av bygningsplater, puss, betong, lettbetong, glassfibervev etc. Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og den gir minimal krymping og god hefteevne. Jeg har lenge brukt såkalt takmatt for å hvitmale tak. Kjørler og bestikk rett i skap og skuff, dekslene rett på vegg – hurra!


Men i butikken fikk jeg vite at Jotun Tak og Butinox Tak (dette avslører vel hvor jeg handler) . En supermatt vegg malt med LADY Pure Color og detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.