torsdag 10. august 2017

Feste levegg

Dette er solide levegger med kraftig espalier. Fargen og luftspaltene gir inntrykk av en lys og lett levegg. Her viser vi seks ulike stiler - både levegg på rull og i tre.

Når leveggen er helt ute, kan du feste den med en låsebolt i bunnskinnen. Vurderer du å sette opp en levegg for avskjerming mot trafikk eller naboen? Vi gir deg tips, råd og inspirasjon om avskjerming og levegger.


Det går fort å sette opp en levegg som gjør uteplassen mer privat, og kan beskytte mot vind eller gi mer solvarme.

KLASSISK LEVEGG: Den klassiske leveggen er i tre, og finnes i. Klassiske og moderne levegg som vil passe perfekt på terrassen. Har du spørsmål eller trenger tips til lengde høyde eller type, spør oss gjerne! En utrekkbar levegg som kan reguleres inntil meter.


Uttrekkbar - meter; Trekk i vanntett polyester; Kassett og feste i aluminium; Høyde x bredde meter. Leveggen kan trekkes ut meter i to retninger. Kassett og feste i aluminium; Trekk i vanntett polyester . I så fall er tiden inne for å bygge levegg.


Telt-tilbehør: Mange valgmuligheter En flott campingopplevelse er ikke mulig uten godt telttilbehør.

Du får campingutstyr som gjør at teltet fungerer optimalt, men . Du har valgt: Markise og sykkelstativ Tilbehør Feste. Levegg Windscreen Graring; EASY CAMP. Husk bare disse ti reglene når du bygger levegg, så slipper du å lage ny om 5-år. De vil heller ikke ha feste nok til å stå mot vindpress. Levegg Thule vindskjerm 55x3m inkl bag og fester.


Vindskjermen fra Thule beskytter mot vind og skaper raskt og enkelt en mer privat plass. Uttrekkbar Levegg med fester til en rimelig penge. Motorisert levegg festes frittstående i en ramme.


Duken styres enkelt med en fjernkontroll til det nivået du ønsker. Velg farge på duken fra vårt store fargeutvalg . Kassett monteres i vegg og trekkes ut i ønsket lengde - inntil meter. Festes i medfølgende veggfeste eller bakkemontert feste. Levegg, gjerde, hekk og platting må være av en slik utforming at de ikke er til.


En levegg til terrassen bør ikke bygges tett da den gir vindvirvler. Har du lyst til å sitte utendørs,selv om det trekker kaldt, ønsker du litt privatliv fra. Standard levert med veggfester, feste for gulv fåes som tillegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.