onsdag 12. juli 2017

Snøfangere på tak

Det er ingen formelle krav om snøfangere på noen tak. Imidlertid er det huseiers ansvar å sørge for at snø og is ikke raser fra taket. Dette kan hindres ved hjelp av snøfangere, montert på taket, eller ved hjelp av . Den første snøfangerrekken monteres nederst på. Det er også viktig å montere snøfangere på tak med.


Videre kan politivedtektene i den enkelte kommune ha bestemmelser om snø på tak og rasfare. Behov for snøfangere avhenger av snøforholdene, takformen, .

Etter flere tragiske ulykker på grunn av klimaendringer og manglende snøfangere, er kravene til snøsikring blitt skjerpet. Dette bladet omhandler snøfangere for kalde og luftede skrå tak. Det viser dimensjonering og innfesting av snøfangere plassert nederst på mindre tak, eller . Med NOMO snøfanger behøver du ikke bekymre deg for takras.


Det unike snøfangersystemet holder snøen på plass til den smelter og er knapt synlig på taket. Vi vil likevel beholde dem i vårt sortiment en tid fremover på grunn av eksisterende installasjoner. For sikring av taket ihht byggeforskriftene. Krav om snøfangere er avhengig av takfall og taktekkingsmaterialets ruhet.


Lektene på mitt tak tror jeg er for svake til å å skru på konsollene, er kraftig.

Eg trur alle snøfangere på den typen platetak blir ettermontert. Skarpnes viser deg hvordan man monterer snøfanger. Et Hus Hjem Snøfanger - Snøfangere○ Skal monteres der snø og isras kan. Drogseth AS monterer snøfangere på alle type tak. Vi har kompetanse til å utføre det uten å ødelegge taket.


Vi fører også snøfangere til: - takstein - takplater - taksteinsplater - takpapp - bunntekking Vi har også takstein,. Meget gunstige priser på komplette takløsninger. FlateTak leverer og monterer snøfangere og sikkerhetssystemer for alle typer tak. Sikkerhet på tak – Trykk på linkene over til venstre for å se mer informasjon og produktbilder! Snøfangere og taksikringsutstyr: Snøfangersystemer . ITotland Blikk monterer snøfangere på tak for å hindre personskade og takras.


Vi følger regelverket og har fagkompetansen du trenger for å sikre ditt tak. Galvanisert, mørk rø er bestillingsvare 2) Snøfangerkrok hindrer snø i i skli på taket. Forbruket av slike kroker kommer an på takhelling og snølastkrav i området . Her har vi montert godkjente snøfangere for en fornøyd kunde. Hvilke snøfanger system trenger du til ditt Alsvåg tak: .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.