tirsdag 11. juli 2017

Maling til våtrom

LADY Våtrom vatromsmaling er den eneste malingen godkjent for våtrom. LADY Våtrom er en meget vannfast maling som inneholder sopphindrendemidler. Fuktbestandig maling for bruk på bad og vaskerom.

Malingen har sopphindrende midler og er en meget vannfast maling. Lady Våtrom er en vanntynnet akryl maling for innendørs bruk på våtrom og vaskerom. Egenskaper: Lady Våtrom inngår i Jotuns Våtromsytem og kan benyttes . Velger du riktig maling, kan du male - også i dusjsonen.

Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom, og passer fint til et slikt formål. Halvmatt hvit kvalitetsmaling med høy dekkevne. Til vegger og tak i for eksempel kjøkken, gang, våtrom og andre utsatte rom innendørs. Bruk både grunning og maling beregnet på våtrom når du skal male.


Feilkonstruert overgang mellom gulv og vegg. Jotaproff og Lady våtrom er så og si samme produktet. Det finnes utallige varianter maling til alle formål.


Sørg for at du veit forskjellen, så slipper du unødvendig mye . Lady våtromsmaling i glansgrad meget god motstandsevne mot fukt.

Vannløselig, halvblank maling til våtrom. Gipsveggene i badets tørre del er behandlet med malingssystem for våtrom. Når du bruker systemet, får du en så tett vegg på badet eller . Det finnes på markedet spesielle malinger for våtrom, dette er malinger med en viss glans og motstand mot vannintrenging.


Alt du trenger å vite for å male fliser på bad. Finn handleliste og en enkel fremgangsmåte for en rimelig og enkel oppgradering av ditt bad her! Våtromsnormen og er en frivillig bransjenorm, om hvorledes våtrom best skal. Du kan bruke all slags maling på ba men våtromsmaling er å . Direktoratet for byggkvalitet, Fagrådet for våtrom, Huseiernes Landsforbund og boligmappa.


Her ser dere vårt utvalg av produkter til påføring. Maling Miljø AS ble etablert i mai 20av malermester Stig Rune Johnsen Stig Rune Johnsen har jobbet som maler siden . MALING: Malingssystemene for våtrom er kostnadseffektive og gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.